Ця дівчина народила дитину таким способом, яким не народжувала ще жодна жінка

Малін та Клас з Гетеборга можуть назвати себе найщасливішою парою на землі. Те, що з ними сталося, це просто чудо!

Пара давно разом, і дуже люблять один одного. Але була одна обставина, яка заважала їм бути повноцінною сім’єю. У них не було дітей, тому, що у Малін рідкісна вроджена аномалія. Вона народилася без матки, і тому не може мати дітей.

Для таких пар був тільки один вихід, це виношування малюка сурогатною матір’ю. Але медицина не стоїть на місці, і недавно у таких жінок з’явився шанс самим народити дитину.

«Це нова сторінка в медицині. Але ніде ще про це не написано», — каже професор.

В одному з університетів Гетеборга, група проводила експеримент. Були відібрані 9 жінок, які народилися без матки або була видалена через рак шийки матки. Малін трансплантували матку її 60-річної родички. У неї двоє дітей і четверо онуків. Вона відразу погодилася, тому, що знала як це важливо для Малін.

У Малін операція з пересадки матки пройшла успішно, так само у інших жінок, все пройшло без ускладнень. Але лікарі не були впевнені, що жінки зможуть завагітніти.

Через рік Малін ощасливила чоловіка гарною новиною. Вона була вагітна. Вагітність протікала нормально. Щоб не ризикувати, лікарі зробили кесарів розтин, і на світ з’явився здоровенький малюк.

Його назвали Вінсент. Мама і малюк почувають себе добре.

Малін дуже щаслива! Адже збулася її найзаповітніша мрія.

Після стало відомо, що ще дві жінки завагітніли. Так що тепер у жінки з подібними проблемами, з’явилися шанси стати щасливими матерями.

Сьогодні медицина все більше і більше нас дивує. Якщо вас здивувала ця історія, розкажи її своїм друзям.

Источник: poshepky.com

Ця дівчина народила дитину таким способом, яким не народжувала ще жодна жінка