Вcі пpоcтo “пpозрiлu”! Зeлeнcькuй нa вcю Євpопy “нaгнyв” Пoрoшeнкa: «Твoє мicцe в клiтцi, а нe тут нa кoнфeрeнцiї»

Президент України Володимир Зеленський провчив підозрюваного у військових і корупційних злочинах олігарха Порошенко.

Президент України чітко дав зрозуміти олігархові, що його місце в клітці , а не серед цивілізованих людей.

Також відомо, що олігарх з купою своїх ручних шавок хотів зірвати виступ Президента України на мюнхенській конференції з безпеки, однак охорона викинула олігарха із залу.

Поїздка Петра Порошенка на Мюнхенську конференцію з безпеки супроводжувалася інцидентом. Німецькі організатори не допустили Порошенко в зал, де проходив український виступ за участю президента Зеленського. Свідками цього інциденту були німецькі депутати від Європарламенту.

Порошенко вирішив не надавати цій ситуації широкого розголосу, тому що те, що трапилося суперечить його легенді участі в Мюнхенській конференції з безпеки.

В інтерв’ю належним йому телеканалам Порошенко дуже старався показати себе впливовою фігурою, причетної до прийняття рішень у світовій політики.

А в інтерв’ю Німецькій хвилі він навіть похвалився, що саме його зусиллями зняли з сайту Мюнхенській конференції скандальний план «Дванадцять кроків по зміцненню безпеки в Україні …”. Правда, документ через день повернули на сайт, він і зараз там знаходиться, але Порошенко це вже ніяк не коментував.

Сам Президент України категорично відмовився тиснути руку Порошенко. Президент Зеленський сказав, що поки не буде рішення суду по Порошенко, він не буде з ним сидіти навіть в одному залі, не кажучи вже за столом.

Зеленський впевнений, що місце Порошенко в клітці, а не серед цивілізованих людей.

Источник: www.bn24.biz.ua

Вcі пpоcтo “пpозрiлu”! Зeлeнcькuй нa вcю Євpопy “нaгнyв” Пoрoшeнкa: «Твoє мicцe в клiтцi, а нe тут нa кoнфeрeнцiї»