В прямому ефірі Кравук до Парубія: «Ти вoрoг України. Ви розкололи і ввели країну в вiйнy» Відео

Перший Президент України Леонід Кравчук зробив сенсаційну заяву звертаючись до підозрюваного в звірячих злочинах Андрію Парубію.

Правда від Кравучука прозвучала по всіх телеканалах України. Підтримка залу показувала більш 96%.

Кравчук зазначив, що члени режиму Порошенко навмисно розкололи Україну. Вони приймали закони, які цілеспрямовано розколювали українське суспільство.

Переви Президент України розповів, що воєнізоване угрупування Порошенко воює не з Зеленським, а з власним народом який підтримав Зеленського.

Також Кравчук акцентував увагу всієї України, що Порошенко, Парубія, Геращенко та інших членів режиму не цікавить Україна. Вони бісяться від того, що втратили владу і народ їх ненавидить. Вони вважають 93% народу України своїми ворогами.

Кравчук нагадав, що Порошенко 20 років був при владі. За 20 років про Порошенко ніхто не може сказати жодного доброго слова.

Він хворий на голову ублюдок, який заради грошей кинув у війну 42 мільйонів держава. Він убив України заради кількох мільярдів доларів.

Це і є зрада і справжнісіньке військовий злочин, за яке Порошенко отримав би довічне ув’язнення в будь-якій країні світу. Порошенко потрібно готується не до майдану, а до довічного ув’язнення за свої звірячі злочини проти України і українського народу.

Далі в відео:

Після того як Парубій взяв слово, підтримка залу показувала 3%.

Відзначимо, що вже завтра члени режиму Порошенко починають свій майдан проти українського народу.

У олігарха публічно закликали до громадянської війни . Таке відео записала екс-народний депутат України Тетяна Чорновіл. Вона взяла в руки заряджений автомат і закликала людей виходити на майдан скидати владу.

Вчора  повідомлялося , що до Києва звозять зброю з усієї України. Екс-депутат Тетяна Чорновіл публічно підтвердила, що у Порошенка готуються до повномасштабної громадянської війни по сирійському сценарієм.

Вчора ж  повідомлялося , що Порошенко і Тимошенко поділили Україну між собою і планують захоплення влади в областях. Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Від нас залежить, чи буде існувати Україна!

В прямому ефірі Кравук до Парубія: «Ти вoрoг України. Ви розкололи і ввели країну в вiйнy» Відео