Виставлю пляшку коньяку тому, кому прийшли менші платіжки за опалення, – Ляшко (ВІДЕО)

За меншу суму в платіжці – пляшка коньяку. Такий незвичний конкурс оголосив в Фейсбуці Олег Ляшко. Каже, хоче побачити тих 30% щасливчиків, яким цього місяця виписали менші рахунки за опалення, як запевняв прем’єр.

Про це повідомляє пресслужба РПЛ.

«Сьогодні побачив таку новину: прем’єр-міністр прозвітував, що аж у 124 містах України на 30% знизили вартість комунальних послуг. Я звертаюсь до цих людей, яким прийшли менші платіжки – пришліть їх мені. Я виставлю пляшку хорошого коньяку тому, кому знизили вартість комуналки на 30% порівняно з минулим роком», – звернувся до українців Ляшко.

Лідер РПЛ наголосив, що вартість комуналки з нового року не зменшилась, а навпаки – зросла.

«Я знаю іншу новину: з 1 січня підняли на 20% ціну на газ. Це при тому, що в Європі на газ – найнижча ціна за останні три роки і Україна зараз платить на 30% менше за нього. Нам розказували про комерційні, ринкові, ціни на газ. Так де вони, якщо в Європі ціна на газ падає, а в Україні на 20% росте?», – обурився політик.

Олег Ляшко розповів, що сам він платить за комуналку цьогоріч більше, ніж минулого опалювального сезону.

«Покажіть мені цих «щасливчиків», які справді платять на 30% менше за опалення. Давайте разом за них порадіємо. Якщо ж ні – то ми в чергове доведемо, що влада бреше і ткнемо носом у них цього профана Гончарука. Я, наприклад, плачу більше, ніж минулого опалювального сезону. Можливо, це колишнім депутатам більші рахунки виставляють?», – сказав Ляшко.

Українці! Допоможіть знайти менші платіжки за комуналку, про які казав прем‘єр.

Gepostet von Олег Ляшко am Montag, 20. Januar 2020

Источник: informator.press

Виставлю пляшку коньяку тому, кому прийшли менші платіжки за опалення, – Ляшко (ВІДЕО)