Зеленський купив синові Кирилу подарунок на день народження: стало відомо вартість.

У Мережі з’явилося фото президента України Володимира Зеленського з магазину іграшок Planet Toys. Відзначається, що у сина глави держави Кирила день народження саме 21 січня. В руках у президента подарунок за кілька тисяч гривень.

Вчора, в Мережі з’явилося фото президента України Володимира Зеленського, який купив подарунок своєму синові в магазині Planet Toys. Селфі з главою держави опублікувала співробітниця магазину на ім’я Дарина Ліндін в Instagram. В руках у президента подарунок – конструктор Lego Mindstorms. Про це повідомляє InfoResist. Відзначається, що дана серія на сайті магазина коштує 9 тис. Гривень і є однією з найпопулярніших.

Відомо, що сьогодні, 21 січня, у сина президента Кирила день народження. Йому виповнюється 7 років. Відзначимо, що фотографій Кирила в Мережі трохи і навіть 1 вересня, коли Кирило пішов у школу, батьки заборонили його знімати. Сам президент і його Офіс поки ніяк не прокоментували дані фото.

Вперше Володимир Зеленський свою сім’ю в повному складі показав на початку нинішнього літа з нагоди Дня захисту дітей 1 червня 2019 року. Разом з дружиною Оленою президент виховує старшу дочку Олександру та сина Кирила. 2 вересня президентське подружжя Зеленських повела свого сина Кирила в перший клас. Відзначимо, що хлопчик, як і його сестра, відвідують елітну школу в житловому комплексі Новопечерські липки, де вчаться діти політиків і бізнесменів Києва. Олена Зеленська розповіла, як син президента пішов в перший клас. Син Володимира і Олени Зеленських Кирило пішов у перший клас в українську школу.

За матеріалами сайту Діалог 

Источник: bestpost.co.ua

Зеленський купив синові Кирилу подарунок на день народження: стало відомо вартість.