Тepмlн0в0! Почалась спeцoпeрaцiя по зaтрuмaнню Пoрoшeнкa: що там відбувається?

Сьогодні розпочалася антитерористична операція проти підозрюваного в тероризмі, захопленні влади, державний переворот, військові злочини, корупції, мародерство, олігарха Порошенко.

Сьогодні на 11 годину призначено допит ватажка терористичної банди олігарха Порошенко.

У разі його неявки, або провокації насильства, спецназ ГБР за сприяння військових і нацгвардію почне антитерористичну операцію.

ДБР попереджає, що відповідно до ст 139, 140 Кримінального процесуального кодексу в разі неявки без поважних причин до слідчого, до свідка може бути застосований привід.

Відзначається, що слідчі ГБР неодноразово направляли повістки про виклик на допит за місцем проживання і роботи Порошенко, однак ватажок терористичної банди 27 разів не з’явився на допит до слідчого.

Цього разу стане останнім для підозрюваного. У лічені хвилини після 11 годині розпочнеться АТО.

Відзначається, що олігарх вивів на вулицю членів злочинної банди, які відразу ж почали з провокацій.

Члени банди провокують на конфлікт представників ЗМІ та правоохоронців

Вони називають слідчих ГБР антімайдановцамі, зовсім як і всіх громадян України, які бажають Порошенко і членам його банди вічну ув’язнення.

За словами члена банди Ірини Геращенко, всі хто проти Порошенка автоматично стають «антімайдановцамі» і агентами Кремля.

Вони до сих пір ділять громадян України на сорти, на «майданівців» і «антімайдановцев», на «Сепар» і «патріотів», на «віруючих ПЦУ» і «верющіе сатані УПЦ».

Військові зазначають, що в лічені години готові допомогти спецназу зачистити цю шалену банду терористів, які вже 6 рік тероризують Україну, від заходу до сходу.

Ми будемо вести онлайн трансляцію допиту і затримання Порошенко.

У разі, якщо озброєна банда головорізів Порошенко буде влаштовувати опір, ми будемо вести онлайн трансляцію антитерористичної операції.

Онлайн трансляцію можна дивитися тут:

Источник: www.bn24.biz.ua

Тepмlн0в0! Почалась спeцoпeрaцiя по зaтрuмaнню Пoрoшeнкa: що там відбувається?