Серце в холодильнику, голова у простирадлі: у Києві росіянка жорстоко вбила та розчленувала сина чиновника

Жінка, яка в Києві намагалася спалити частини тіла чоловіка, виявилася власницею юридичної компанії. За шість років до НП вона закінчила Національну академію внутрішніх справ.

Про це пише OBOZREVATEL.

Страшна знахідка

5 серпня під час відпрацювання території Деснянського району Києва правоохоронці виявили в лісосмузі багаття, а поруч – жінку, яка хотіла знищити “підозрілі предмети”.

Поліцейські перешкодили її діям і з’ясували, що невідома намагалася спалити кінцівки людського тіла. Як розповів т.в.о. начальника ГУНП у м. Києві Віктор Нечитайло, правоохоронці встановили особу загиблого чоловіка і приміщення, де також виявили останки.

“Жертва – житель Дніпровського району, 1981 року народження. У його квартирі ми знайшли інші частини його ж тіла, поспілкувалися з сусідами і встановили, що він і жінка, яку виявили в лісосмузі, раніше були знайомі. А потім у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України її затримали”, – розповів Нечитайло.

За інформацією джерел, жінку “засікли” близько 15 годин у лісопосадці навпроти будинку №4 по вул. Кубанської України.

У багатті, яке тліло, лежали чоловічі кисті, інші частини рук – у великому пакеті. За словами джерела, жінка назвала себе, проте пояснити те, що відбувається, не змогла.

“Виглядало, ніби вона в стані шоку”, – розповів один із правоохоронців.

Жертва й підозрювана жили в одному будинку на Березняках

Як жінка з частинами тіла виявилася в Деснянському районі, поки невідомо. Справа в тому, що вона жила на Березняках. За інформацією джерел OBOZREVATEL, у тому ж будинку, де і жертва злочину – правда, в іншому під’їзді.

Будинок на Березняках, де жили жертва злочину і підозрювана в скоєнні вбивства

Під час огляду квартири чоловіка поліцейські й виявили його розчленоване тіло. За інформацією співрозмовників, біля вхідних дверей у простирадлі були замотані грудна клітка з головою, а в холодильнику в пакетах лежали таз і внутрішні органи.

Сказати, що сусіди були шоковані, – нічого не сказати. Людей тіпає тільки від думки, що все відбулося в них під боком.

У квартирі в будинку на вул. Березняківській поліцейські виявили розчленованого чоловіка

Джерело розповіло журналістам, що жінка орендувала квартиру в цьому будинку, а чоловік жив у власній квартирі.

Один із сусідів повідомив, що чоловік ні з ким особливо не спілкувався, був досить відлюдним. А квартира нібито дісталася йому в спадок від батька.

“Дуже шанована людина була, працювала в міністерстві”, – додав сусід.

Також він повідомив, що кілька разів бачив підозрювану у вбивстві. Правоохоронці підтвердили, що жінка, яка намагалася спалити кисті рук чоловіка з сусіднього під’їзду, дійсно була знайома з жертвою. А ось що послугувало причиною вбивства, поки точно не відомо.

Правоохоронці перевіряють усі версії, зокрема й спробу заволодіти житлоплощею жертви.

Одне з архівних фото підозрюваної у вбивстві

Від іноземки до столичного юриста

За первинною інформацією, озвученою відразу після НП т.в.о. начальника поліції Києва Віктором Нечитайлом, підозрювана у вбивстві – іноземка, яка останні роки жила в Києві.

Однак, як з’ясувалось, що громадянство України в неї точно є.

За інформацією наших джерел, жінка народилася в Норильську (Росія) в 1987 році, зараз їй 32 роки. Коли саме переїхала до нашої країни, точно невідомо, однак вона вчилася у Вінницькому інституті економіки Тернопільського національного економічного університету, а з 2010 року – вже в Національній академії внутрішніх справ.

У соцмережах вона навіть викладала фото в кашкеті, яку раніше носили правоохоронці. Але схоже, що це чужа – можливо, якогось друга.

З 2005 по 2012 рік вона працювала в управлінні праці та соцзахисту населення Вінницької міськради.

У мережі є кілька її резюме від 2014 року, в яких зазначено. що жінка шукала в Києві роботу юриста.

Резюме підозрюваної в жорстокому вбивстві датоване 2014 роком

А вже в наступному, в 2015-му році в Шевченківському районі Києва жінка зареєструвала приватне підприємство, що надає юридичні послуги. Підозрювана у вбивстві є єдиним засновником і керівником цієї компанії.

Журналісти знайшли кілька сайтів юридичної фірми (частина з них уже не працює) і відгуки людей, які скористалися послугами.

Відгук клієнта юркомпанії

Відгуки, скажімо так, не радісні – особливо у міграційних справах.

Відгук клієнта юркомпанії

Відгук клієнта юркомпанії

Відзначимо, що власниця фірми має кілька профілів у соціальних мережах під різними іменами.

Один із записів на стіні підозрюваної у вбивстві особливо привернув нашу увагу. Це картинка з бензопилою і текстом: “Життя прекрасне! Просто за нього потрібно боротися!”

Картинка з бензопилою

P.S. Затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі. Однак, за інформацією OBOZREVATEL, правоохоронці перевіряють її також на причетність до інших подібних злочинів.

Источник: vgolos.com.ua

Серце в холодильнику, голова у простирадлі: у Києві росіянка жорстоко вбила та розчленувала сина чиновника