Нaс знoвy oбмaнyли! Укpаїнцi нe в сoбi вiд нoвuнu пpо плaтiжкu: «Як мoжнa бyлo тaк рoзвeстu людей?! …»

Нас обдурили?

Харків’яни отримали платіжки за січень і не в силах приховати свого обурення через цифр, вказаних в них.

Крик душі опублікував в групі «Типове ХТЗ» користувач Вячеслав Ющенко.

«Отримали платіжки через опалення в січні !!!! Чому вони на порядок вище, ніж у листопаді і грудні, а саме аж на вісімсот гривень !!!

Де обіцяний перерахунок в меншу сторону ???? Скільки будуть пити кров з населення ??? Як припинити знущання над людьми ??? », – емоційно пише він.

Під постом вже більше восьми десятків коментарів, в яких інші жителі Харкова пишуть про те, як «пощастило» ім.

«У нас 1200 додали, перерахунок такої, так в квитанції і написано 1200 перерахунок і плюсують її до суми січня. Ось так понизили, приватний будинок », – розповідає користувач Julia Julia.

«А я ще січневу порівняла з торішнім січнем. В цьому році більше. І це при плюсовій середньомісячній температурі за вікном і обіцяним зниженням цін », – зазначає Еля Манафова.

«І не тільки опалення. На воду гарячу варто 4х тарифний лічильник. До суми за лічильником додали незрозуміло за який … 71 грн. Може, все таки керівники міста відповідатимуть, звідки такі суми взялися ???? У грудні опалення 1000 грн, в січні – 2100 », – додає Олена Полторапавлова.

«Поки будемо платити, будуть підвищувати, а як тільки побачать, що народ перестає платити, може, тоді задумаються.

Хоча придумають щось інше, як з доставкою … .. »,« Я готова платити за реальними розрахунками, за те чим користуюся, а платіжки, як з космосу »,« Це з розряду, як в супермаркеті, – спочатку написати ціну вище , а потім типу зробити знижку », – пишуть інші користувачі.

Джерело

Нaс знoвy oбмaнyли! Укpаїнцi нe в сoбi вiд нoвuнu пpо плaтiжкu: «Як мoжнa бyлo тaк рoзвeстu людей?! …»