Мама змушена була йти на вiйнy, щоб прогодувати їх. Із передової везуть зaгuблy 29-річну матір двох дітей

Журналістка Тетяна Редько написала у себе в Фейсбуці: З передової на Вінниччину знову везуть 200-ту. В Брацлавській громаді, у с.Вовчок зустрічають на колінах молоду 29-річну маму двох дітей – воїна Вікторію Слободянюк. Щоб провести її у Вічність!За два тижні це вже третя смерть наших земляків на передовій!

Ось такі Різд‘яні страшні подарунки принесла нам війна! Дітки Вікторії тепер ( старше – першокласник), круглі сироти. Мама пішла на війну, щоб прогодувати їх…Люди! Може досить кататись на лижах! Відкриймо очі! Бо яке ж це в дідька перемир‘я?Нормандські, Мінські, які там ще формати?! Ви що не розумієте, що вони ялові і це якесь диявольське маніпулювання?У Вінниці знаходився штаб 43 ракетної армії . Її знищили в угоду Будапештському меморандуму!

Розформували 10 дивізій із вишколених офіцерів і солдатів! Порізали та залили бетоном 2668 високоточних ядерних носііів!Пожертвували, під гарантії 5 ядерних держав, третій у світі ядерний потенціал! Який 10 разів міг знищити світ! Хто б посмів попхнутись!?І ось тепер ми сидимо у розбитого корита і надіємось на якусь манну з неба? Де пряме звернення до гарантів: США, Великобританії, Китаю та Франції, щоб саме вони посадили за стіл перемовин Росію і запитати, також як гаранта суверенітету та безпеки, що це робиться? Невже ще комусь не дійшло, що це ЄДИНА дієва сила? Все решта – маніпулювання!Яке перемир’я?!!!

Вінниччина стільки похоронок отримувала в найгірші дні загострень!Народе! Чого ми чекаємо!? Що це за перемир’я, коли стінка на стінку стоять дві ворожих сили? В таких випадках лише МИРОТВОРЦІ можуть зупинити цю трагедію яка затягнулась на 7 років!Чи там зверху байдужі смерті селянських та робітничих дітей? Вибачайте, якщо комусь цим повідомленням зіпсувала ранок! Як мені написала одна читачка « хватить негативу, пожити дайте»… тільки якщо ми будемо байдужі до чужого горя – завтра воно поступається до нас! Такий закон буття!Серце розривається!

Як і у моїх колег – журналістів «33-го», інших ЗМІ ! Скільки ми вже пропустили через себе цих трагедій кожного втраченого героя і героїні! Скільки бід принесла ця клята війна в кожну родину! І коли ти постійно це описуєш і бачив вочевидь – серце рветься від безсилля…І все тому, що досі не задіяли реальних гарантів! За що розплачуються ці діти Украіни

?Співчуття родині Вікторії Слободянюк і родинам усіх загиблих.

Вічна пам’ять героям!

Мама змушена була йти на вiйнy, щоб прогодувати їх. Із передової везуть зaгuблy 29-річну матір двох дітей