“Вам повинно бути соромно! Ви не українці!” – Порошенко дав прoчyхaнки ДБР в прямому ефірі – відео

П’ятий український президент Петро Порошенко сьогодні прийшов на допит в Госбюро розслідувань. Колишній глава держави розкритикував ДБР за призначення соратників Віктора Януковича до керівництва бюро.

Петро Порошенко прийшов на допит в Державне бюро розслідувань і розкритикував його керівництво за призначення соратника Віктора Януковича на відповідальний пост, на якому він буде займатися розслідуванням справ Майдану. Відео з’явилося на сторінці президента в соціальній мережі Facebook сьогодні з ранку. Порошенко прийшов на допит в оточенні своїх адвокатів, прихильників і депутатів Верховної Ради.

Порошенко звернувся до родичів героїв Небесної сотні, які знаходяться в холі будівлі ДБР. При цьому президент піддав різкій критиці відбулися з призначенням соратника і адвоката Януковича на відповідальний пост. Колишній глава держави прийшов на допит в ГБР у справі про Мінських угодах.

Нині я у ДБР, йду на допит по Мінських угодах. Вони будуть намагатися робити з цього політичне шоу у стилі «Сватів» чи «95 кварталу». Бо вони вміють робити лише шоу. Але ми не дамо їм цього зробити! Будемо вимагати державницької позиції. Фракція Європейська Солідарність з 10 ранку вимагає зустрічі з головою ДБР. Родини Героїв Небесної Сотні і наші депутати вимагають недопущення до виконання обов’язків у ДБР колишнього адвоката Януковича. Поліція та ДБР мають дотримуватися закону. Хочу наголосити, що недопущення народних депутатів і родин Небесної Сотні в приміщення ДБР є брутальним порушенням закону. Узявся передати керівництву ДБР спільне звернення народних депутатів України та родин Героїв Небесної Сотні.

Gepostet von Петро Порошенко am Freitag, 24. Januar 2020

Як ми вже повідомляли раніше, діючий адвокат Олександр Бабіков розслідуватиме вбивства активістів під час подій Революції Переваги.

За матеріалами сайту Діалог

Источник: bestpost.co.ua

“Вам повинно бути соромно! Ви не українці!” – Порошенко дав прoчyхaнки ДБР в прямому ефірі – відео