«Володимире Олександровичу, я розгубленій …»: українець, який голосував ЗА Зеленського поставив Президенту питання

@ Володимир Мирошниченко

10 – питань до президента Зеленському

Тренд 2020 «Яка різниця» нас …., А нам нравіца

1. Чому ніхто не притягнутий до відповідальності за Іловайськ і Дебальцеве?

2. Коли в Україні почнеться боротьба з корупцією? Де обіцяні Вами посадки? У маленькій Грузії Михайло Саакашвілі посадив 18 тисяч корупціонерів і цим знищив корупцію, причому арешти корупціонерів почалися на третій день після інавгурації Саакашвілі. Чому Ви не хочете боротися з корупцією?

3. Чому Верховна Рада не приймає закон про референдуми і не збирається проводити референдум з такого важливого питання, як продаж землі?

4. Чому в жодній країні Європи не продають більше 500 гектарів землі в одні руки, а «слуги народу» пропихують закон, що дозволяє розпродавати українські чорноземи десятками тисяч гектарів?

5. Чому до сих пір немає програми реформ і економічного розвитку України?

6. Чому в наглядових радах Нафтогазу, Укрзалізниці, Укроборонпрому та інших стратегічних підприємств більшість – громадяни інших країн?

7. Чому призначений з Вашої подачі прем’єр-міністр Гончарук не має не тільки досвіду роботи на керівних посадах в Кабміні, але навіть не має вищої економічної освіти?

8. Чому Ви призначили Лещенко і Найєма на керівні посади в Укрзалізниці та Укроборонпрому і призначили їм зарплати, які обчислюються сотнями тисяч гривень на місяць? Невже вони такі цінні фахівці в цих галузях?

9. Чому, незважаючи на прийняті закони, триває незаконне вивезення лісу і незаконний видобуток бурштину? Коли Ви покладете цьому край?

10. Чому міністр освіти робить 14 граматичних помилок в одному своєму пості в Фейсбуці? Ви вважаєте нормальним призначення таких людей на міністерські посади?

«Володимире Олександровичу, я розгубленій …»: українець, який голосував ЗА Зеленського поставив Президенту питання