Cвiтoвi лiдeри oднoгoлoснo вiдмoвилиcя пiдтpимyвaти Пoрoшeнкa. Йoгo пoрa заaрeштoвyвaти …

Cвiтoвi лiдeри oднoгoлoснo вiдмoвилиcя пiдтpимyвaти Пoрoшeнкa. Йoгo пoрa заaрeштoвyвaти …

Команді Порошенко так і не вдалося сформувати міжнародні сигнали в свій захист від кримінального переслідування за державну зраду при підписанні в Мінську угод про необхідність погоджувати з лідерами окупованих територій часу переходу під український контроль своєї власної кордону.

На захист Порошенко виступили лише два колишніх європейських функціонера – колишній шведський чиновник Карл Більдт, працевлаштовано пізніше в російський нафтовий бізнес і не потрапили в парламент колишня депутат ЄП Ребекка Гармс, відома неадекватною підтримкою Парубія і Пашинського.

Ніхто з серйозних міжнародних чиновників або офіційної влади не висловився з приводу фігуранта і ніяк не відреагував.

Навпаки, Ангела Меркель публічно звернулася до Володимира Зеленським із закликом негайно дотискати Порошенко, поки він не дотиснув України.

Ангела Меркель в розмові з Володимиром Зеленським порадила йому закінчувати з Порошенком, поки він повністю не знищив власну країну.

Про це повідомляє видання  Час  з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами Меркель, Порошенко страшний негідник і брехун. Саме він підписав у 2015 році капітуляцію України і поставив підпис під абсолютно абсурдними Мінській угоді.

Меркель заявила Зеленському, що виконати Мінські угоди неможливо і вона тоді говорила Порошенко, що він підписує смертний вирок своїй країні. Підпилий Порошенка поставив підпис не дивлячись ні на що. Він отримав за це гроші і гарантії від Путіна.

Тому, потрібно жорстко дотискати. Але і необхідно визнати, що ефект від цієї кримінальної справи вже в наявності.

Фігуранту більше нічого сказати про червоних лініях, він повністю заткнув на тему Донбасу і зник з цим порядком з інформаційного поля. Він зрозумів, що його розкусили і майданів більше не буде! Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Наша країна зобов’язана знати всю правду!

Источник: www.bn24.biz.ua

Cвiтoвi лiдeри oднoгoлoснo вiдмoвилиcя пiдтpимyвaти Пoрoшeнкa. Йoгo пoрa заaрeштoвyвaти …