Нoвe “днo” вiд дeпyтaтa “Cлyги нaрoдy”: нaрдeп Шeвчeнкo oбклaв українців мaтoм і нaзвaв їх ту ** ми

Міркуваннями про переваги німців перед американцями по частині облаштування … туалетів в потягах, спробою повчати українців і добірним хамством “порадував” читачів своєї сторінки в Facebook нардеп від партії “Слуга народу” Євген Шевченко

Скріншот поста депутата від “Слуги народу” і його листування з читачами опублікований в своєму Телеграм-каналі OLESHKO.

“У них, напевно, там змагання корпоративне: хто проб’є дно своєю заявою. Приз – квитки на Квартал 95”, – прокоментував свій пост відомий український блогер.

У пості нардеп, який є, як відомо, публічною людиною, пустився в міркування про правильність запрошення в компанію “Укрзалінізніця” в якості консультантів фахівців з Німеччини, а не “американських протеже”, і в якості критерію для порівняння використовував … чистоту туалетів. 

Мовляв, у німців з цим краще, впевнений нардеп. А заодно вставив в пост повчальну сентенцію для українців з приводу стану туалетів в їх будинках.

Коли ж користувачі соцмережі написали, що нардеп своїми “глибокодумними” міркуваннями “пробив дно”, він обізвав людей “тупими”, “ідіотами”, а потім і зовсім перейшов на ненормативну лексику.

До речі, це далеко не перший інцидент, де в дуже і дуже делікатному становищі відмовляються нардепи від “Слуги народу”.

Ми раніше писали як, зовсім недавно ще один представник “монобольшінства”  Євген Брагар  під час телевізійного ток-шоу запропонував пенсіонерці продати її собаку, щоб заплатити за газ, породивши тим самим “мем”, і до сих пір популярний в соцмережах.

MNЦей же  депутат  заступився за звільненого водія автобуса, який висадив трьох дівчат-волонтерів,  які вимагали припинити демонстрацію під час рейсу російського серіалу.     

Нoвe “днo” вiд дeпyтaтa “Cлyги нaрoдy”: нaрдeп Шeвчeнкo oбклaв українців мaтoм і нaзвaв їх ту ** ми