Cлyги нaрoду пoчaли бyнт: «Або Поpошeнко і К0 бyдyть пocaджeнi в клiтки, або ми виходимо з партії» Відео

Депутати Слуги народу стали на захист Президента України і прямо в обличчя запитали генерального прокурора Руслана Рябошапку, якого біса не сидить Порошенко і вся його братія?

Якого біса вони до сих пір сіють ненависть, сепаратизм і розкол в суспільстві, замість того, щоб сидіти в клітках?

Депутат «СН» Максим Бужанський заявив в обличчя Рябошапці:

«Віддаєте ви собі звіт, що ви знищуєте Президента Зеленського?

Віддаєте ви собі звіт, що падіння рейтингу Зеленського пов’язано з тим, що Порошенко і інші військові злочинці не понесли відповідальності за корупцію під час війни, мародерство під час війни, розстріл майдану, ескадрони смерті при СБУ, здачу Криму, розпалювання бійні на Донбасі в інтересах Росії, державну зраду, відправку моряків на вірну смерть заради введення воєнного стану.

Якого біса ви робите на посаді Генерального прокурора, якщо Пашинський, Парубій, Порошенко, Свинарчук, Кононенко, Грановський та інша мерзота не просто на волі, вони продовжують свої криваві провокації і корупційні діяння ».

Ось що на це відповів Генеральний прокурор Рябошапка:

Раніше повідомлялося, що Рябошапка був особистим юристом Порошенко і агітував за Порошенко під час виборів. Рябошапка знищує рейтинг Зеленського і сіє недовіру до влади в інтересах кривавого мерзотника Порошенко і якщо його не знімуть найближчим часом, рейтинг Зеленського впаде до 0%.

Відзначимо, що саме цього домагається Порошенко. Його пропагандисти розносять думку, що якщо Порошенко не сидить, значить він не винен. Насправді ж Порошенко, Пашинський та інша мерзота не сидить через те, що їх покриває їх же «генеральний прокурор».

Джерело

Cлyги нaрoду пoчaли бyнт: «Або Поpошeнко і К0 бyдyть пocaджeнi в клiтки, або ми виходимо з партії» Відео