“Мoмeнт нaрoджeння кoрoнaвlрyсy”: B Mерeжi ш0kовaнi бoжeвiльними тaнцями lpини Лyцeнкo. “А як жe хвoрe сeрцe?”

Юрій Луценко показав, як його дружина танцює.

Дружина колишнього генерального прокурора Юрія Луценка Ірина влаштувала запальні танці з пандою. Відео опублікував екс-генпрокурор в Facebook.

“Танцюй, люби, співай, живи, найбільший приз у моєму житті”, – написав Луценко.

Таким чином екс-голова ГПУ привітав свою дружину з днем народження.

У грудні минулого року Луценко публікував фото поїздки в Китай. І схоже, що це відео було зняте саме під час тієї поїздки.

“Природа Китаю – неймовірна. Але за останні роки це доповнилося чудовою інфраструктурою”, – писав тоді колишній генпрокурор.

У коментарях під постом Юрія Луценка друзі генпрокурора написали компліменти Ірині і привітали її зі святом. Проте, багато користувачів поширили цей допис на інші сторінки, де українці не були такими люб’язними і висловили все що думають про Ірину і її чоловіка. У виразах люди не соромилися.

Також журналістка Анна Стешенко помітила, що ексдепутатка, як завжди, вбрана у дорогі бренди. Цього разу на ній – кросівки фірми “Фенді” за 700 доларів.

Танцюй, кохай, співай, живи, найбільший приз мого життя.

Gepostet von Юрій Луценко am Freitag, 7. Februar 2020

“Дружина ексгенпрокурора Ірина Луценко, як ми пам’ятаємо, здала депутатський мандат через стан здоров’я. Ось як це працює. І коронавірус не страшний”, – зазначила Стешенко.

“Мoмeнт нaрoджeння кoрoнaвlрyсy”: B Mерeжi ш0kовaнi бoжeвiльними тaнцями lpини Лyцeнкo. “А як жe хвoрe сeрцe?”