Батьки відмовляються ховати: смерть 16-річної Насті вразила всю Україну

У селищі Мирний дівчинку з неблагополучної сім’ї поховали сторонні люди. Про це повідомляється в групі Селище Мирний Дніпро.

«У нас в селищі відбувається кричуща трагедія. Жила 16 річна хвора дівчинка (епілепсія) Кириченко Анастасия на свою біду і коротке життя, вона народилася в неблагополучній сім’ї! Не бачивши колись відповідного лікування і догляду, після чергового епілептичного нападу на самоті, дівчинка гине, але на тому не закінчується біда цієї дитини, горе батьки від неї відмовляються – немає грошей – тільки на інше. У нашій поліклініці дізнавшись весь цей кошмар переполошилися, але поки крім шоку і обурення нічого не зробили і взагалі не знають що робити. Я дізнавшись про цю трагедію вирішила сповістити громадськість і може спільними зусиллями рішеннями зможемо допомогти цьому нещасній дитині. Давайте не будемо байдужими ». – відзначається в повідомленні (стилістика і орфографія збережені).

У коментарях до даної публікації наголошується: «Настю сьогодні поховали по-людськи !! Допомогли сторонні люди і грошима, і зв’язками !! »

Джерело:korupciya.com

Батьки відмовляються ховати: смерть 16-річної Насті вразила всю Україну