Дівчина виглядала чудово, але через 3 роки лікарі встановили діагноз — «рак легенів 4 стадії»

Іноді багато хворіб ховаються під красивим зовнішнім виглядом і гарним самопочуттям.

Ви можете виглядати абсолютно здоровою людиною в той час, як серйозна недуга вражає ваше тіло. Найцікавіше, що здоровий вигляд людини не допомагає виявити діагноз. Історія фітнес-тренера Вікі Вінес з Великобританії — доказ такого факту.

30-річна Вікі з Челтнема опублікувала фотографію, яка була зроблена за кілька годин до того, як їй діагностували — «рак легенів 4 стадії».

«Коли у вас рак, це не обов’язково буде помітно зовні», — зазначила дівчина.

Вікі Вінес завжди була за здоровий спосіб життя. Дівчина не курить, займається фітнесом, правильно харчується. Коли вона приходила до лікарів з кашлем, лікарі нічого конкретного не говорили, сказали тільки, що у дівчини астма. Визначити, що у дівчини рак змогли тільки через півтора року.

«Мені 30 років, я персональний тренер, займаюся бігом, не курю і їм здорову їжу. Коли у вас рак, ви не обов’язково будете виглядати хворим. Симптоми можуть бути непомітними і виявлятися тільки іноді», — написала Вікі на своїй сторінці в Facebook.

Симптоми дівчини лікарі відносили до астми. Дівчина закликає якщо ви відчуваєте себе погано іноді, то неважливо, наскільки безглуздо, як ви думаєте, це може виглядати — обов’язково запишіться на прийом до фахівця. Не соромтеся задавати питання, весь час питайте, поки вам не визначать хворобу або її відсутність.

Рак може торкнутися будь-кого, зовсім не важливо будете ви займатися спортом чи ні.

Багато хто думає, що рак легенів може бути тільки у тих, що палять, але це зовсім не так. Рак може торкнутися і некурящих людей. Якщо у вас постійний кашель — негайно зверніться до лікаря.

Дівчина виглядала здоровою, і лікарі навіть не могли подумати, що у неї може бути «рак легенів». Багато людей, які не курять, можуть недооцінювати свого реально стану.

Дівчина виглядала чудово, але через 3 роки лікарі встановили діагноз — «рак легенів 4 стадії»