Ми змyшeнi пiти нa цeй кpок і пoпрoщaтиcя з сyбcидiями: Гoнчaрyк пoвiдoмив пpо вiдмiнy виплат – хтo в “чoрнoмy cпиcкy”

Сама обговорювана тема на даний момент – це прийняття закону про ринок землі. Через прийняття даного законопроекту багато в Україні може змінитися.

В першу чергу це торкнеться субсідіантов, таку інформацію повідомляють на порталі Вісті

Як стало відомо, після прийняття цього закону багато пільговики можуть залишитися без допомоги від держави після продажу своєї землі. Про це повідомляє прем’єр-міністр Олексій Гончарук, під час засідання в Парламенті, що проходило сьомого лютого.

Представник влади стверджує, що держава не зобов’язана допомагати українцям платити за комунальні послуги, якщо вони отримають значну суму за свої пай.

Він говорить про те що під час продажу земельної ділянки у людини з’явитися дохід, який може скласти велику суму. Іноді за землю людина може отримати дохід в розмірі десятків тисяч доларів, і тоді в допомоги від держави він потребує не буде протягом деякого часу.

Олексій Гончарук пояснив, що під час нарахування субсидії існує багато критеріїв при якому оцінюють платоспроможність потенційних субсідіантов.

Продаж земельної ділянки призведе до збільшення рівня доходу, внаслідок цього люди перестануть потребувати допомоги від держави. Все залежить від суми доходу після продажу паю, яку отримає власник земельної ділянки.

При цьому прем’єр-міністр заспокоїв багатьох субсідіантов, що держава не позбавить субсидії тих українців, які дійсно цього потребують. Всі випадки будуть розглядатися в індивідуальному порядку.

Як відомо, закон про ринок землі поки не прийнятий через те, що в стінах Парламенту сталася бійка між членами партії «Батьківщина», «ОТЗЖ» і «Слуга народу». Вони не дійшли спільної думки.

Ми змyшeнi пiти нa цeй кpок і пoпрoщaтиcя з сyбcидiями: Гoнчaрyк пoвiдoмив пpо вiдмiнy виплат – хтo в “чoрнoмy cпиcкy”