“Ви шановні собі намалюйте!”: Верещук випaлилa eмoцiйнy зaявy. Порошенко і Ко в шoцi. “Запам’ятайте назавжди!”

Президент Зеленський намагається досягти миру та повернути контроль над нашими територіями. А партія “Європейська солідарність” постійно вставляє йому палки в колеса.

Про це в ефірі телеканалу “НАШ” заявила народна депутатка від “Слуги народу” і кандидат у мери столиці Ірина Верещук.

“Президент Зеленський намагається, я не кажу, що це уже все і все зроблено, але він намагається хоч щось зробити, щось змінити. І палки в колеса і постійно червоні лінії. Собі намалюйте червоні лінії, шановні. “Європейська солідарність”, в головах їх намалюйте. Запам’ятайте назавжди, Україна в нас одна, ворог в Росії. Ми вам не вороги, запам’ятайте це. Не робіть нас ворогами у себе всередині в державі і не стравлюйте людей один з одним. До цього не можна допускати, якщо ви бодай хоч трішки вважаєте себе політиками, – емоційно заявила Верещук

Раніше, Верещук повідомила, що президент України Володимир Зеленський під час співбесіди з кандидатами на посаду міських голів підтримав її концепцію перемоги в Києві.

Про це народний депутат заявила у своєму інтерв’ю УНН.

«Президент Зеленський підтримав моє бачення того, як саме ми переможемо на місцевих виборах в Києві. Він поділяє мою думку, що Київ — це модель Україна в мініатюрі. Щоб дійсно змінити країну, ми маємо змінити Київ», – заявила Ірина Верещук, і підкреслила, що «Президент дав декілька дуже корисних порад» для її перемоги.

“Ви шановні собі намалюйте!”: Верещук випaлилa eмoцiйнy зaявy. Порошенко і Ко в шoцi. “Запам’ятайте назавжди!”