Тepмlн0в0! Відкрuтий лuст до Зеленського! Мова йде про 90 млрд!!!, здертгх з нашuх людей! Пр0шу відреагувати адеkватно!, — Кучеренко (Документ)

Просте пояснення нервової та неадекватної реакції депутата Арахамія на події останніх днів.

Це копія відкритого листа на президента Володимира Зеленського з проханням пояснити керівництву своєї (!!!!) партії недоречність ігнорування дуже принципового питання створення ТСК по Нафтогазу.

Я вдячний своїм колегам, які підписали цей лист. Переконаний, що за наявності часу підписів би було в 10 разів більше.

До речі, дуже вдячний десяткам депутатів від СН, які на прямих ефірах висловлювали підтримку створення такої ТСК.

Також додаються копії листів на Керівника фракції СН Д.Арахаміі датовані 29.11.2019 та 16.01.2020 з проханням надати кандидатури для ТСК.

За регламентом на це відводиться п’ять днів, або ж повідомляється про незацікавленість в створенні такої ТСК.

Нагадую — мова йде про з’ясування долі астрономічної суми в 90 млрд грн споживачів — громадян України, які «розчинилися» в групі Нафтогазу, про штучне доведення до банкрутства компанії Укртрансгаз, підприємств ТКЕ та газорозподільних компаній.

Відверто ігнорування депутатом Арахамія цих звернень на мою думку може свідчити лише про одне — бажання «поховати» ці оборудки скандальної компанії та її керівництва.

Враховуючи наявність в Наглядовій Раді НГУ заступниці голови ОП, колишньої першої заступниці Мінекономрозвитку в Уряді Порошенка-Гройсмана Юлії Ковалів, ця ситуація може кинути тінь на авторітет президента України Зеленського.

Саме том щиро прошу пана Володимира відреагувати на цей лист адекватним та простим чином.

Депутата Арахамія прошу не нервувати і не займатися словоблуддям відносно «розшатування ситуації» — мова йде про величезні гроші, здерті з наших людей, і його буйні фантазії тут ні до чого.

 

 

 

 

Alexey Kucherenko

Тepмlн0в0! Відкрuтий лuст до Зеленського! Мова йде про 90 млрд!!!, здертгх з нашuх людей! Пр0шу відреагувати адеkватно!, — Кучеренко (Документ)