Мaмa у вiдчaї і пpоcить рoзгoлoсy! Лiкaрi, під час кeсaрeвoгo рoзтuнy пoрiзaли обличчя нeмoвлятi … ВlДE0, 18+

Лікарі в Киштиме порізали обличчя немовляті під час кесаревого розтину. У перші години життя у дитини з’явився шрам, а мама замість радості була шокована.

Рану лікарі просто доктора просто замазали зеленкою. А у всьому те, що трапилося звинуватили молоду маму. Поліна Кірсанова намагалася зрозуміти, як все сталося. Вона приєднується до нас.

Мамі дівчинки, Дарині Кадочникової всього 19 років. І це були її перші пологи. Вагітність протікала нормально. У пологовий будинок Киштима вона надійшла напередодні з переймами. Дитина всередині перекинувся. Змінив положення і через це лікарі прийняли рішення екстрено робити кесарів розтин.

Дарині поставили епідуральну анестезію. Але вона не подіяла. А коли лікарі почали робити надріз, дівчина закричала. Що її ріжуть живцем. Медики спішно поставили загальний наркоз. А коли молода мама прийшла в себе і їй показали малу з розрізом на обличчі. Сім’я хоче, щоб винні були покарані.

Але доктора запевняють, що спрацювали оперативно і правильно. І стверджують, що відразу після того, що сталося дитину оглянув дитячий хірург. Зараз мама і дитина знаходяться в пологовому будинку. Лікарі вже принесли вибачення. А в Міністерстві охорони здоров’я заявили, що рана не є небезпечною і зникне без сліду …

 

Источник: www.bn24.biz.ua

Мaмa у вiдчaї і пpоcить рoзгoлoсy! Лiкaрi, під час кeсaрeвoгo рoзтuнy пoрiзaли обличчя нeмoвлятi … ВlДE0, 18+