Aфeрa cтoлiття: Kличкo за 1 дeнь пpи влaдi “зaрoбив” бiльшe, нiж зa 20 рoкiв в бoкcі

Мер Києва Віталій Кличко і його братва за 1 день розпиляли по кишенях більше 600 мільйонів гривень.

Це більше, ніж Віталій Кличко заробив за 20 років в боксі, а ви говорите навіщо їм влада …

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесева (щоб переглянути відео, доскролльте до кінця).

«Пацани прикинули, порахували, посоватися в шкіряних кріслах. І намалювали собі кошторис в 600 мільйонів гривень. Погодьтеся, сама по собі не квола сума.  

До того ж, вони ж не Кримський міст і не Золоті ворота будували. Цілком собі пересічна реконструкція міського шляхопроводу. Більш того, Микитась майже всю суму отримав відразу. Абсолютно дика історія. Ось ви, наприклад, змінюєте у себе балкон. Ви ж не будете платити фірмі 100% передоплату.

А раптом зроблять через жопу? Але пацанва в Київраді у нас добра і довірлива. Заплатили відразу. А міст все одно до пуття не будувався. І потім з’явилася нова хрень. Кошторис раптом збільшилася до 814 мільйонів. Ну типу неправильно розрахували. Та й будматеріали подорожчали. Минуло ще децл часу.

І в жовтні Кличко підписує нове розпорядження. Кошторис на будівництво моста збільшується вже до мільярда 50 мільйонів », – зазначив він.

Однак і на цьому чиновники не зупинилися, стверджує Лесева.

«Пацанва увійшла у смак безмежно. І вони знову планують збільшити вартість будівельних робіт. З мільярда п’ятдесяти мільйонів до – увага! – мільярди сімсот мільйонів гривень. Ви уявляєте собі ці Обалдівший морди? Спочатку вони намалювали суму в 598 мільйонів. І за підсумком збільшили її в три рази! І знаєте, як це Кличко пояснює? Ми не розраховували, що потрібно буде переносити колектор і тепломережі », – підкреслив він.

Источник: www.bn24.biz.ua

Aфeрa cтoлiття: Kличкo за 1 дeнь пpи влaдi “зaрoбив” бiльшe, нiж зa 20 рoкiв в бoкcі