Чергова новація від «Слуг»! Українським дітям тепер дозволять міняти стать без дозволу батьків!

У Верховній Раді розглядали законопроєкт №2684 про внесення змін щодо реалізації прав підлітків у сфері охорони здоров’я. Документ мав на меті дозволити підліткам з 14 років міняти стать без згоди батьків. Авторкою законопроєкту є депутатка від партії «Слуга народу» Лада Булах.

Наразі парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики відправив законопроєкт на доопрацювання.

В документі йшлося, 14-річні зможуть відмовлятися від лікування алкоголізму, наркоманії, токсикоманії та інших небезпечних залежностей чи хвороб. Проти скандального законопроєкту вже зареєстрували петицію на сайті президента України.

УКРАЇНЦІ ОБУРЕНІ! Є ПЕТИЦІЯ

Не допустити розгляд законопроекту 2684, який дозволить підліткам з 14 років міняти стать без згоди батьків Автор (ініціатор): Добрянська Тетяна Володимирівна

Дата оприлюднення: 12 лютого 2020

ВІДПОВІДЬ НА ПЕТИЦІЮ ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ ПІДПИСАНТИ 12 лютого о 14.30 Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики ВРУ розгляне Проект Закону України №2684 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реалізації прав підлітків у сфері охорони здоров’я».

1. 14-річні зможуть відмовлятися від лікування алкоголізму, наркоманії токсикоманії та інших небезпечних залежностей чи хвороб. На жаль, нині ми бачимо, що Україна є одним з лідерів в світі в дитячому алкоголізмі, стрімко росте підліткова наркоманія та інші види залежностей.

2. Законопроект 2684 дозволить підліткам з 14 років міняти стать без згоди батьків, а також відмовлятися від необхідного лікування

ПІДПИСАТИ ТУТ

Чергова новація від «Слуг»! Українським дітям тепер дозволять міняти стать без дозволу батьків!