Шустер зупинив міністра, коли той почав рахувати прибутки від коронавірусу (відео)

Милованов заявив, що в епідемії коронавірусу для України є свої плюси

Ведучий ток-шоу «Свобода слова» Савік Шустер зупинив міністра економіки Тимофія Милованова, який почав розповідати, як епідемія коронавірусу в Китаї дає Україні можливість збільшити експорт металургійної продукції. Про це йшлося в ефірі ток-шоу на телеканалі «Україна».

Милованов заявив, що від епідемії коронавірусу Україна може отримати прибутки. Він зазначив, що заводи в Китаї можуть зупинитися і в України буде можливість підвищити експорт металургійної продукції.

«Насправді тут є певні можливості для України. Я навіть сказав би… Ну, так не можна так говорити, у наших друзів епідемія… Але те, що у них зупиняється виробництво, це для нас важливо. Китай, можливо, буде споживати менше продуктів металургії. Основна причина, чому металургійна промисловість виробила в цьому році менше, як раз в тому, що Китай виробляв більше. Той факт, що в деяких провінціях ті заводи можуть зупинитися, дає можливість для нас підвищити експорт насправді. Тому що світ буде заміщати це в інших місцях…», — заявив Милованов.

У свою чергу ведучий шоу Савік Шустер перервав репліку міністра, зазначивши, що «так краще не говорити, бо потім ще будуть цитувати де-небудь англійською», маючи на увазі, що ця репліка є вкрай некоректною.

Источник: person.biz.ua

Шустер зупинив міністра, коли той почав рахувати прибутки від коронавірусу (відео)