Благаю, прочитайте і поширте. 18 лютого цього року мій чоловік відвіз мене на роботу, а сам поїхав до Польші. На трасі “Львів–Рава Руська”..

Благаю, прочитайте і поширте. Треба, щоб про цей випадок дізналося якомога найбільше людей.

Бо це не просто черговий пост в вашій стрічці. Це історія байдужості людини/людей. Історія злиття справи чи фальсифікації на користь того, хто зробив трагічне ДТП.

Мова йде про кримінальне провадження #12020140240000095 від 18.02.2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України, яке розслідується Жовківським ВП – слідчий Бігун Б.Б., а процесуальне керівництво здійснює начальник Жовківського відділу Червоноградської місцевої прокуратури Пелешко П.І.

Історія мого коханого чоловіка, який зараз в КОМІ, та перебуває із тяжкими тілесними ушкодженнями. А той, хто збив його, не те, що не допомагає матеріально чи підтримує морально, навіть не запитав, як справи. А поїхав спокійно з місця події.

Тепер — коротка хронологія

Сталося все 18 лютого цього року. Чоловік, Петро Черпак (Piotr Cherpak), відвіз мене на роботу в сусіднє село, а сам поїхав до Польші.

На трасі “Львів–Рава Руська”, поблизу Грибовичів, водій Audi, Gross Shloime (Грос Шломе) рухаючись в напрямку Львова, зробив обгін в недозволеному місці і врізався в авто мого чоловіка, тобто вчинив фатальне ДТП.

Результат — водію і пасажирам Audi — нічого не сталося, а мій чоловік — в тяжкому стані, перебуває в комі, та поступив в лікарню із переломом кісток основ черепа, ВЧМТ, крововилив в голові, травми органів грудної клітки, закритий перелом лівої ключиці, лівої променевої кістки, відкритий багатоуламковий перелом стегнової кістки та ін.

Винуватець ДТП — єврей з Англії. Його звати Gross Shloime (Грос Шломе). Судячи із зухвалості та характеру вчинення ДТП, напевно, прийшла вказівка “не затримувати”, щоб не нариватись на міжнародний скандал.

Тому слідчі на місці «ставлять» середню важкість тілесних ушкоджень, при якій не затримують. І відпускають тих, хто збив мого чоловіка. Вони тої ж ночі вилітають до Англії.

Як таке можливо?

Як відпустити людей, які вчинили ДТП із тяжкими тілесними ушкодженнями?

Як визнати, що кома, ВЧМТ, перелом кісток основ черепа — травма середньої тяжкості?

Слідчий навіть не поцікавився про діагноз мого чоловіка при поступленні у лікарню.

Як назвати це інакше, ніж зловживання становищем, халатність, приховування злочину, корупційна складова слідчого і прокуратури?

Зараз чоловік — в комі, на штучній вентиляції легень. У тяжкому стані вже понад 2 тижні. Денне перебування в лікарні обходиться приблизно в 5 тисяч гривень.

До того ж, на п’ятницю призначена операція на роздробленій стегновій кістці ноги, вже два тижні минуло, і це крайній термін, оскільки кістки будуть зростатись. Потрібна спеціальна пластина — це «витягне» разом з операцією близько 20 тисяч грн. Згодом, якщо все буде добре, потрібні будуть операціі на переломаній ключиці і руці. Ускладнюється це все інсультом — крововилив головного мозку внаслідок черепно-мозковоі травми; ліва сторона голови й тіла не реагує.

Та я не прошу грошей. Поки збір коштів йде в Польші. Допомагають рідні та друзі Петра та всі небайдужі. Сподіваюся, вдасться зібрати потрібну суму.

Але все ж, якщо хтось має можливість і виявить бажання допомогти фінансово, подаю реквізити картки:

5168 7573 9931 9435 Черпак Іванна Богданівна

Зараз чекаєм висновків експертизи транспортних засобів. Але чи вона не буде фальсифікована на користь винуватця?..

Тому прошу підтримати в цей час інформаційно: поширити пост. Написати, хто може, в газету. На сайти. В себе в блозі. Бо за цей час нічого не робилося, доки я не звернулась до адвоката, який помаленьку старається розворушити справу. А затягування часу — фактично «злиття” справи!

Вірю, що моя любов зможе допомогти чоловіку вийти з коми й одужати. А ваша небайдужість — встановити справедливість і покарати винних.

Благаю

І хтось колись допоможе вам

Іванна Черпак

Благаю, прочитайте і поширте. 18 лютого цього року мій чоловік відвіз мене на роботу, а сам поїхав до Польші. На трасі “Львів–Рава Руська”..