Бaтькu пoсuвiлu вiд пoбaчeнoгo! Aртeмa, якoгo тaк дoвгo шyкaлa мaйжe вcя крaїнa, знaйшлu мэртвuм в …

Практично три місяці тому – 10 грудня – за кілька кілометрів від міста пропав Агєєв Артем Віталійович. Він вийшов з автобуса на трасі Дніпро-Запоріжжя і пішов в невідомому напрямку. На пошуки чоловіка кинули всі сили. У те, що він живий, кожен вірив до останнього.

Увечері 10 грудня чоловік вийшов з рейсового автобуса «Дніпро-Нікополь» на трасі біля села Башмачка

Через три дні людини, схожого за прикметами на Артема, бачили в лісопосадці між трасою Дніпро-Запоріжжя та селом Морозівка, – повідомляє Інформатор.

На наступний день там же, в лісопосадці, знайшли його курточку. З тих пір ніякої інформації про можливе місцезнаходження чоловіка не було. Куди він подався – ніхто й гадки не мав.

Пошуки тривали майже три місяці – шукали не тільки в Дніпрі і регіоні, а й сусідніх областях. Були залучені співробітники поліції, курсанти, волонтери, кінологи з собаками і десятки небайдужих жителів регіону.

Через 87 днів з моменту початку пошуків – 6 березня – чоловіка знайшли без ознак життя. Попередньо, це Артем.

Офіційної інформації щодо того, де і за яких обставин виявили тіло – ні. Інформатор приносить щирі співчуття родині, друзям, товаришам і близьким чоловіки.

Нагадаємо, що в соціальних мережах поширювали інформацію про те, що чоловік нібито втік від колекторів. Крім того, йому нібито погрожували. Жоден з цих фактів поки офіційно ніхто не підтвердив, тому просимо не поширювати неправдиву інформацію.

Нагадаємо, що з 19 лютого в Дніпрі шукають військовослужбовця Євгена Сеника. Чоловік повідомив, що перебуває на роботі в районі Ломовскую житлового масиву на вулиці Береговій, і більше на зв’язок не виходив. Також розшукують зниклого безвісти 16-річного Луку Татаринова. Увечері 21 лютого він вийшов з дому і зник.

Джерело

Бaтькu пoсuвiлu вiд пoбaчeнoгo! Aртeмa, якoгo тaк дoвгo шyкaлa мaйжe вcя крaїнa, знaйшлu мэртвuм в …