Коронавірусом заразився «Форест Гамп» – популярний актор Том Генкс

Знаменитий американський актор Том Генкс, відомий головними ролями у фільмах «Форест Гамп», «Врятувати рядового Раяна», «Код Да Вінчі» та багатьох інших, інфікувався коронавірусом. Захворіла також і його дружина Рита.

Про це сам артист розповів у фейсбуці. Том Генкс з дружиною Ритою перебувають в Австралії, де у них і погіршилося самопочуття.

Подружжя скаржилося на слабкість і біль у тілі. У дружини Генкса був озноб і підвищена температура.

Щоб зробити все правильно, як зараз і потрібно, ми здали аналізи на коронавірус,– написав Генкс.

За його словами, результат тесту – позитивний.

«Що робити далі? У лікарів є протоколи лікування, яких необхідно дотримуватися. Наша родина буде на карантині стільки, скільки буде потрібно для безпеки людей навколо», – наголосив Том Генкс.

Hello, folks. Rita and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita…

Gepostet von Tom Hanks am Mittwoch, 11. März 2020

Що відомо про Тома Генкса: коротко

Це американський актор і продюсер, йому 63 роки. У 1993 та 1994 роках двічі поспіль отримував Оскара за ролі у фільмах «Філадельфія» та «Форест Гамп». Ще за три фільми («Великий», «Врятувати рядового Раяна» і «Вигнанець») був на Оскара номінований.

Попри величезну популярність, Генкс не страждає зоряною хворобою і живе досить скромно. У Голлівуді його вважають ідеальним чоловіком та батьком, на сторінки жовтої преси актор майже не потрапляє.

Том Генкс одружений з актрисою Рітою Вілсон, разом виховують двох дітей, Честера і Трумена. Ще Генкс має доньку й сина від першого шлюбу (з Самантою Льюїс). 

Цікавинки. Генкс колекціонує друкарські машинки та пише оповідання. При цьому принципово не користується комп’ютером. А ще Том Генкс – православний, належить до Константинопольської церкви.

Коронавірусом заразився «Форест Гамп» – популярний актор Том Генкс