Мати сестру – це велика щастя

Сестри – це завжди найкращі подруги. Їх зв’язки одна з одною виходять поза межі звичайних родинних зв’язків. Сестра – це справжня опора одна для одної. Хоч їхнє життя в дитинстві сповнене конфліктами, суперечками, ревністю, конкуренцією та навіть бійками, коли вони виростають життя показує їм справжню цінність таких стосунків. Між сестрами завжди є сильний зв’язок, який закладений ще на генетичному рівні, і це зв’язок набагато міцніший ніж з іншими членами родини. Сестри, які в дитинстві воювали, з віком стають все більш дружними.

Стосунки сестер дуже емоційні, інтимні та біологічні. Але мати сестру – це велика щастя, зв’язок між сестрами значно перевищує родинні стосунки. Звичайно, життя деколи повертається по різному, неочікувано для всіх. Буває, що через гордість, сварки, непорозуміння сестри втрачають розуміння між собою та перестають спілкуватись. Але, зазвичай, проходить деякий час, емоції переходять та вони починають шукати шляхи для примирення. Це надзвичайно розумний вибір. Дуже складно залишатись у конфлікті з сестро. Навіть якщо є багато образ чи між ними просто відстань. Не має різниці, яка відстань розділяє сестер, вони завжди вибиратимуть той шлях, який покращить їхні стосунки.

 

Ситуацію може покращити навіть один телефонний дзвінок, одна зустріч, один похід в кіно чи на шопінг. Трішки позитиву, і конфліктів як не було. Саме тоді відновлюється цей сильний зв’язок. Ніхто не зрозуміє вас так, як рідна сестра. А якщо вас буде щось турбувати, вона перша замітить це та дасть пораду. Сестра завжди буде більше ніж просто подруга, адже ви так багато пройшли та пережили разом. Через сильні генетичні споріднення у сестер миттєве порозуміння. Ніхто не скаже вам правду так, як це зробить сестра. Вони розділяють на двох радість та щастя, так само, як і особисті падіння, вони готові підтримувати словами та діями.

Хоч сестри ростуть в одній сім’ї та мали однакове виховання переважно вони зовсім різні, мають різні характери, погляди, пріоритети, цінності.

Існує декілька типів стосунків у сестер:

1.Бунтівні стосунки Це коли у сестер є дуже різні характери, кожна воює за свій власний простір та активно відстоює свою думку.

2. Спокійні стосунки У таких стосунках панує атмосфера спокою та комфорту. Такі сестри прислухаються одна до одної, цінують не тільки свою думку та підтримують, коли це потрібно.

Діти – це не копія їх батьків. Це різні особи, які мають різні характери та інтереси. Навіть реакції на одну і ту ж подію є різними. Це й доповнює їх. Не дивлячись на свої проблеми вони підтримають одна одну в важкі часи. Сестра завжди знайде спосіб заспокоїти вас, це не просто друг, це найрідніший та найвірніший друг. Підтримка сестри – це цінний скарб, який потрібно берегти та цінувати

Сестри – це більше ніж друзі. Вони будуть одна за одну радіти дійсно по щирому. У цих стосунках немає місця для заздрощів. В Україні навіть святкують День братів та сестер святкують 10 квітня. Це чудовий привід згадати про те, що на Землі є близька споріднена душа. Головний задум святкування полягає в підтримці хороших відносин, згуртуванні сім’ї. Тому громадські організації та активісти проводять в цей день майстер-класи, виставки, концерти та інші святкові заходи, влаштовують акції, фестивалі.

Мати сестру – це велика щастя