Цьoгo вам не пoкaжyть по ТВ! Нeзaлeжний журналіст показав правду, яку приховують, щоб не ш0кyвaтu людей

Потрібно дивитися не на те, як карантин відіб’ється на українській економіці, а на те, хто почне скуповувати знецінюються за цей період активи.

Китайський коронавірус Covid-19, на мій погляд, є біоінженерних інструментом, а не природним явищем. Цей вірус слід розглядати як потужний інструмент, який використовується по всьому світу для перерозподілу активів і фінансів з одних рук в інші.

Про це  пише  сьогодні для «Главреда» Олег Соскін, економіст і політолог, директор Інституту трансформації суспільства.

Ситуація нестандартна тим, що китайський вірус дуже агресивний: він не особливо смертельний, але заразний і швидко поширюється. Механізм був випробуваний спочатку в Китаї, а потім і в інших країнах. Він полягає в тому, що, як тільки вводяться карантини, обмеження і заборони, закриваються цілі господарські галузі, руйнується сфера послуг, перевезення, інфраструктура, розважальна індустрія, туризм, готельний бізнес, авіаперевезення і так далі. Все це, як правило, є приватним. І в якийсь момент все ті, хто отримував стабільні високі доходи від ведення цих бізнесів, опинилися біля розбитого корита, тому що все це звалилося через карантин.

Але ж цей бізнес не залишиться нічийним. Якщо падають акції в усьому світі (і в Україні все зупиниться), власники бізнесів зазнають збитків і більш не будуть у змозі утримувати його, а тому почнуть продавати, причому за безцінь.

Таким чином, цей запущений механізм коронавируса у вигляді «чорного лебедя», а точніше – «чорного ворона», стає «спусковим гачком» щодо перерозподілу світового багатства з одних рук в інші.

Ось і настала черга України. Але, оскільки у нас при владі абсолютно тупі люди, які не розуміють, що відбувається, вони, як мавпи, просто повторюють те, що роблять інші країни. Кличко, який першим ввів карантин в Києві – просто інструмент у руках інших сил.

Так що настала черга України перерозподілити багатство. Питання тепер в тому, хто буде скуповувати всі ці активи: кінотеатри, магазини, автозаправки, заводи? Адже тепер всі ці сфери обрушаться, все подешевшає. В Україні і так нещасна економіка, яка затиснута в «прокрустове ложе», а тепер взагалі вся система господарського життя зупиниться в зв’язку з карантином

У Китаї все зупинилося на 70 днів, і до сих пір китайські міста і провінції залишаються закриті. А економіка китайська продовжує руйнуватися … Там все скуповує клан, який вийшов на арену – Сі Цзіньпін разом з армійськими генералами. У Китаї зрозуміло, хто буде головним бенефіціаром.

А ось хто буде все скуповувати в Україні – не ясно. Україна після всієї історії з коронавірусів і карантином перетвориться на сміттєзвалище колишніх активів. Тому потрібно дивитися не на те, як впаде економіка через карантин, а хтось буде скуповувати все те, що впало в ціні.

У Росії все це скуповує група Мишустина, в Кіта – Сі Цзіньпіна, в Європі – своя історія. А хто у нас?

Якщо ніхто не буде скуповувати, тоді все це перетвориться на відходи. Тоді повинна буде завмерти життя в нашій країні.

Старше покоління пам’ятає: коли розпався Радянський Союз, зупинилися заводи, фабрики, торгові центри, універмаги, кінотеатри. А потім все це поступово приходило в непридатність. Зараз в Україні може статися те ж саме, якщо ніхто не купить.

Хтось із самої України чи купить, тому що в світових масштабах це – не гравці. Так, вони щось можуть придбати, але це буде несуттєво. Значить, повинен зайти хтось ззовні, але новий уряд не буде їх впускати. Москва теж сюди не пролізе. У Новинського і подібних просто немає таких грошей.

При такому сценарії – дуже нехороший прогноз. За два тижні почнеться повний крах України, економіка якої і так на межі.

Цьoгo вам не пoкaжyть по ТВ! Нeзaлeжний журналіст показав правду, яку приховують, щоб не ш0кyвaтu людей