Майже як у казці: Подружжя італійців прожили разом 60 років і померли в один день … від коронавіруса

В Італії літня пара померла від коронавірусу в один день з різницею в дві години. Про це розповів їхній син Лука Каррара, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

82-річна Севера Белотті та 86-річний Луїджі Каррара жили в провінції Бергамо на півночі Італії. Протягом дев’яти днів вони самостійно намагалися боротися з підвищеною температурою. Після того, як температура подружжя не опускалася нижче 39 градусів, їх помістили в лікарню.

Лука Каррара розповів, що у місцевому закладі ситуація була катастрофічною. Усі палати переповнені й медперсонал не знав, куди поміщати нових пацієнтів, тому “залишав літніх людей помирати”.

Згодом батьки Луки померли в лікарні з різницею менш ніж дві години: о 9:15 та 11 ранку. “Вони померли одні, ось як працює цей вірус. Твої близькі залишаються одні, й ти навіть не можеш попрощатися, обійняти їх, спробувати заспокоїти їх. Навіть збрехати, що “все буде добре”, – сказав син померлої пари.Сам Лука наразі перебуває на карантині з дружиною і двома дітьми. Він каже, що це лише посилює їхнє горе від втрати, оскільки вони не можуть попрощатися з рідними.

Також італієць закликав людей дотримуватися обмежувальних профілактичних заходів, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Лука додав, що його батько був літньою людиною, однак у нього раніше не було хвороб.

Майже як у казці: Подружжя італійців прожили разом 60 років і померли в один день … від коронавіруса