“У рік-дзеркало “чума” вб’є мільйони людей”: Про що йдеться в пророцтвах Ванги на 2020-й рік

У своїх прогнозах знаменита болгарська провидиця Ванга говорила про страшну епідемію в дзеркальному році, від якої люди будуть падати і помирати на вулиці. Тепер її пророцтва пов’язують з пандемією хвороби від коронавірусу Covid-19, передають Патріоти України.

Спогадами про пророцтва Ванги поділилися люди, які близько її знали. “Коли в 1995 році я, будучи ще молодим хлопцем, розмовляв з Вангой, вона сказала, що в рік п’яти двійок відбудеться епохальна подія для всього людства. Планета отримає такий страшний вірус, що можуть загинути сотні мільйонів людей. Я зараз в шоці!» – заявив в ефірі одного з телеканалів перекладач її пророкувань Тодор Тодоров.

За його словами, Ванга зазвичай не давала точних вказівок на час в своїх прогнозах, але в той раз чітко говорила про п’ять двійок. Таким чином, мова може йти про 22 лютого або 22 грудня 2020 року.

“Вона сказала, що, коли буде рік-дзеркало – 2020 року – світ перевернеться навпаки, і вся проблема прийде від жовтої”, – уточнив Тодор Тодоров.

Слово “жовтий” тоді пов’язували з ознаками самої хвороби, тепер же в цих словах він побачив вказівку на Китай. Ванга стверджувала, що захворювання стрімко пошириться у всьому світі та забере безліч життів, а на створення ліків від хвороби піде близько року.

У прогнозах Ванги на 2020 рік є також натяки на світову фінансову кризу. Зокрема, вона передбачила, що гроші втратять свою цінність і їх почнуть замінювати цифри. Ванга називала 2020 рік доленосним для всієї планети, коли багато народів переглянуть своє ставлення до реальності. Про Україну вона говорила як про країну, де багато людей зможуть отримати надію на мир і спокій.

“У рік-дзеркало “чума” вб’є мільйони людей”: Про що йдеться в пророцтвах Ванги на 2020-й рік