“Ваша нова ціна на газ – це кістка!” – українці влаштували владі такий “Святвечір”, який на банковій запам’ятають на довго (ВІДЕО)

У понеділок, 18 січня, в Полтаві десятки людей перекрили трасу М-03 Київ-Харків. Між протестувальниками трапилися невеликі сутички.

Як повідомляє телеграм-канал “Фонтанзамільйон”, люди вимагали знизити тарифи на газ і називали рішення уряду про фіксацію на рівні 6,99 гривень “подачкою”.

У руках учасники протесту тримали плакати з такими написами: “Українцям – український газ”, “Тарифи – пограбування українців”, “Ні – корупційній владі”, “Ні – грабіжницьким тарифам ЖКГ” тощо.

Також полтавці наполягали на відставці уряду та влади області. За словами протестувальників, висока ціна на газ є непосильною для багатьох українців у країні.

Додамо, що під час акції відбувся конфлікт: одні учасники протесту пропонували що пів години пропускати вантажівки, інші були проти.

Відзначимо, що раніше на Харківщині протестувальники перекрили трасу “Київ-Харків”.

Нагадаємо, що в Україні з новою силою розгорілися протести проти завищених тарифів на газ та інші комунальні послуги. До великих обласних центрів приєдналися невеликі села – українці перекрили траси й зажадали усунення від посад чиновників.

Наприклад, у Житомирі місцеві жителі під час протестів нібито штурмом взяли облраду. А в Ужгороді натовп людей прийшов до будівлі Закарпатської ОДА.

Джерело

“Ваша нова ціна на газ – це кістка!” – українці влаштували владі такий “Святвечір”, який на банковій запам’ятають на довго (ВІДЕО)