Зеленський озвучив друге питання для референдуму 25 жовтня Президент уточнив, що рішення буде залежати тільки від українців

Другим питанням для загального опитування в день виборів 25 жовтня буде: чи підтримуєте Ви створення на Донбасі вільної економічної зони?

Про це написав президент України Володимир Зеленський у своєму телеграм-каналі (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

«Настав час для питання номер два. Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони? 25 жовтня рішення залежить саме від тебе!» – сказано у повідомленні.

Зеленський наголосив, що обіцяв вирішувати важливі питання за участі народу, тому й ініціював всеукраїнське опитування.

«Ми обіцяли всі важливі питання вирішувати разом із тобою і ми робимо перші кроки на цьому шляху. 25 жовтня на виборчій дільниці ти зможеш дати відповідь на 5 важливих питань.

Сьогодні питання номер два – чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони? Неділя, 25 жовтня, приходь і вирішуй. Буде так, як вирішиш ти. Бо Україна – це ти», – заявив президент.

Довідка: ініційоване президентом загальнонаціональне опитування, на відміну від референдуму, не матиме прямих юридичних наслідків, проте дасть можливість кожному громадянину висловитися щодо важливих для суспільства питань. Держава ставить прямі запитання суспільству та отримує прямі відповіді без посередників.

Зеленський озвучив друге питання для референдуму 25 жовтня Президент уточнив, що рішення буде залежати тільки від українців