Коли в нас будуть десятки тисяч хворих, просто згадайте, що ви, усупереч рекомендаціям лікарів, поперлися всі разом у справах у місто

Сьогодні. 9.00.

У Києві оголошено загальний карантин.

З мого вікна видно величезний затор на мосту Метро в напрямку Правого берега.

Загадкові люди. Коли ви за тиждень будете питати у влади, звідки в нас десятки тисяч хворих, просто згадайте це фото і те, що ви без потреби, усупереч рекомендаціям лікарів і влади, поперлися всі разом у справах у місто.

Фото: Алексей Давиденко / Facebook

Мабуть, ви так і не зрозуміли. Усе, що зараз робить влада міста і країни за практично повністю розваленої в країні системи охорони здоров’я, – це намагається стримати захворюваність і смертність, щоб хоч якось мінімізувати наслідки.

Почуйте! Цей робочий день може закінчитися для вас та людей, які вас оточують, у кращому випадку ізоляцією в інфекційному відділенні, а в гіршому – ШВЛ і смертю.

Це не десь там далеко. Це вже тут серед нас. Ми просто не знаємо, скільки і в яких масштабах.

Давайте так. ШВЛ на всіх не вистачить – так зрозуміліше?!

Невже це недостатній привід, щоб залишитися вдома – якщо ви не лікар, не міліціонер, не працівник комунальної служби, аптеки, магазину продуктів або товарів медичного призначення.

Подивіться на Італію, Іспанію, Францію. Там уже п…здець – так у них медицина одна з найкращих у Європі. І п…здець.

А що тут буде?! Сядьте, бл…дь, удома – цим ви дуже допоможете собі й усім нам.

Джерело: Алексей Давиденко / Facebook

Коли в нас будуть десятки тисяч хворих, просто згадайте, що ви, усупереч рекомендаціям лікарів, поперлися всі разом у справах у місто