Коронавірус виявили у ще п’яти мешканців Чернівецької області Коронавірус в Україні. П’ять людей у Чернівцях підхопили COVID-19

Коронавірусне захворювання нового типу COVID-19 виявили медики у ще п’яти мешканців Чернівецької області. Деякі пацієнти

В Україні зафіксували третій випадок смерті через коронавірус інфікувалися через спілкування з уже зараженими людьми.

Про це заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук пізно увечері 19 березня під час прямого ефіру.

«Статистика інфікованих людей збільшилась на 5 осіб. Щойно результати лабораторних досліджень підтвердили це. Тепер загальна кількість хворих на коронавірус у Чернівецькій області складає 15 осіб», — сказав Сергій Осачук.

За його словами, серед нових хворих є не тільки ті, які повернувся з-за кордону, але і люди, які контактували з хворими на території України. А тому, Осадчук закликав осіб, які повернулися на батьківщину з інших країн, самоізолюватися.

«Тобто ми маємо вже передачу цієї інфекції людям, як самі не були за кордоном, але контактували з рідними, сусідами. Я вас дуже прошу утримайтеся й проявіть соціальну, людську, відповідальність», — наголосив він.

Позитивні результати аналізів підтвердили й у МОЗ. У міністерстві додали, що наразі пацієнти ізольовані, їхній стан стабільний.

Таким чином, станом на вечір 19 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, три з яких — летальні.

Коронавірус виявили у ще п’яти мешканців Чернівецької області Коронавірус в Україні. П’ять людей у Чернівцях підхопили COVID-19