К0рoнaвlруc в Україні: журналісти 0прuлюднuлu ш0кyючy правду, яку вже нeмoжлuвo прuхoвaтu

В Україні на даний момент заражених к0р0навlрусом набагато більше а ніж повідомляється в офіційних джерелах! Насправді з початку року є величезна кількість жeртв, але причину смэрті пишуть – пневмонія. Така ситуація склалася через те, що в Україні немає тестів на коронавірус.

Про це повідомляє видання EJ з посиланням на свої джерела в МОЗ.

«За деякими підрахунками в Україні 6.000 заражених. І саме ця цифра була озвучена керівництвом до того як в Україну приїхали мільйони заробітчан. Зараз заражених набагато більше. Величезна частина заробітчан знали, що у них коронавірус, проте вони навмисно збивали температуру перед прикордонним контролем. Вони завезли вірус до себе додому, усвідомлено піддаючи смертельному ризику своїх дітей, рідних і близьких. Саме тому сама загрозлива ситуація на заході країни »- говорить наше джерело.

Слова нашого джерела підтверджують самі ж люди в коментарях:

Протягом січня 2020 року на території України померло 1203 людини з діагнозом пневмонія.

Такі дані оприлюднила Державна служба статистики.

У звіті сказано, що всього від хвороб органів дихання в перший місяць 2020 року померло 1 203 особи. Це в 8 разів більше ніж в 2019 році за такий же період! Лікарі не на камеру кажуть, що це не пневмонія, а коронавірус. 90% жертв це люди старше 60 років. Діагностувати коронавірус було неможливо, оскільки не було тестів.

Відзначимо, що дані за лютий і березень засекретили.

Лікарі благають людей сидіти вдома, оскільки ситуація набагато небезпечніше ніж здається. К0р0навірус гуляє в кожному місті України та як тільки завезуть тести ми жахнемося від масштабів.

Все тільки починається..

Відзначимо, що вчора відбулося чергове нараду в Офісі Президента щодо ситуації з епідемією коронавируса в країні.

Володимира Зеленського переконують ввести надзвичайний стан у понеділок-вівторок, щоб не допустити італійський сценарій в Україні.

Вчора було прийнято рішення, що якщо тести виявлять більше 100 чоловік в більшості областей країни, то Президент внесе в Раду питання про надзвичайну подію.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

К0рoнaвlруc в Україні: журналісти 0прuлюднuлu ш0кyючy правду, яку вже нeмoжлuвo прuхoвaтu