Пpaвдy пpихoвaти не вийшло! Щойно cтaлo вiдoмo: Cаaкaшвiлi новий пpем’єp-мiнiстp України

Призначення екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі на посаду віце-прем’єра з питань реформ, це пролог до відставки Шмигаля уже влітку.

Такий прогноз  озвучив  сьогодні в Фейсбуці директор Інституту майбутнього Юрій Романенко, реагуючи на новину про прийдешнє призначення Міхеїла Саакашвілі віце-прем’єром з реформ.

Очевидно, що Саакашвілі заводять на прем’єра.

Зеленський хоче позбутися впливу олігархів. А оскільки Зеленський дуже хоче отримати кредит МВФ, але не знає як вгамувати Коломойського, то потрібен бультер’єр.

А Міша – це саме він », – підсумував Романенко.

Разом з цим Михайло Саакашвілі назвав «повною нісенітницею» припущення, що через якийсь час після можливого призначення в Кабмін він розсвариться з президентом Володимиром Зеленським так само, як до того з п’ятим президентом Петром Порошенко.

Про це політик заявив в ефірі каналу «Україна 24»,  Лига.net

Екс-губернатор Одеської області повідомив, що зустрічався із Зеленським «недавно», додавши, що той – «смілива людина», раз запропонував йому посаду.

Негатив щодо планів його призначення віце-прем’єром з реформ політик назвав опором «тих, проти кого я піду разом з президентом ламати схеми»

Саакашвілі запевнив, що «не збирається влаштовувати шоу: вийшов з того віку»

«Вони вже розганяють тему, що Саакашвілі зараз прийде і, як раніше, коли спочатку був в хороших відносинах з Порошенком, потім нападав на Порошенко, і зараз через три-чотири місяці нападе на Зеленського, буде його в чомусь звинувачувати. Це повна нісенітниця. Нехай навіть ніхто не сподівається, що я буду на нього нападати ».

Саакашвілі запевнив, що не приведе з собою грузинську команду, як це було при Порошенко. На його думку, що «тут досить своїх українців, щоб вони знайшли своє місце і роль у житті», а у Верховній Раді багато «цікавих парламентаріїв» зараз сидить.

Питання про призначення Саакашвілі віце-прем’єром з реформ в Кабмін Дениса Шмигаль парламент може розглянути 24 квітня.

Пpaвдy пpихoвaти не вийшло! Щойно cтaлo вiдoмo: Cаaкaшвiлi новий пpем’єp-мiнiстp України