Лікарі робили кесарів розтин, чекаючи гіршого. Коли малюк народився, вони очам не повірили.

Всім нам деколи доводиться робити важкий вибір. Але рішення, яке довелося приймати подружжю Ніку і Бруклін Шнарр (Nick and Brooklyn Schnarr), це найгірше, що можуть пережити майбутні батьки. Коли Бруклін була вагітна третьою дитиною, лікар поставив її перед фактом: малюк народиться хворим.

Незважаючи на це, подружжя вирішило не переривати вагітність і поклялися, що будуть любити сина, яким би він не був. Вони ще не знали, який неймовірний сюрприз чекає їх в кінці.

Коли все вже було позаду, Нік вирішив розповісти світу історію їхнього сина, щоб показати іншим батькам, що чудеса трапляються навіть тоді, коли їх чекаєш найменше.

«Десять місяців моя дружина Бруклін носила під серцем дуже хвору дитину. Лікарі сказали нам, що у нього гідроцефалія. Цю хворобу ще називають водянкою головного мозку. Ми зверталися до різних лікарів, до кращих фахівців, яких могли знайти, і вони в один голос заявляли, що стан нашого дитини дуже важкий.

В якийсь момент нам сказали, що все наскільки погано, що просто немає сенсу стежити за рівнем рідини в мозку дитини — краще вже не буде. Ми мало не плакали, дивлячись на результати томографії. У якийсь момент лікарі заявили, що з імовірністю в 90 відсотків наш хлопчик помре відразу після пологів, а якщо і виживе, то страшно навіть уявити, яке життя його чекає. Ми зустрічалися з фахівцями, які пояснювали нам, як потрібно буде підтримувати життя нашої дитини. Ми пережили жахливу лекцію про те, що в якийсь момент нам, може бути, доведеться припинити надавати цю підтримку і дозволити синові «упокоїтися зі світом».

Бруклін переїхала в Цинциннаті, де знаходився госпіталь, і жила в готелі поруч з ним, на випадок раптових пологів. Я постійно метався між містами, намагаючись і працювати, і піклуватися про наших старших дочок. я отримав повідомлення: Бруклін в пологовому відділенні. Я поспішив до шпиталю. Буквально за 15 хвилин до того, як лікарі почали кесарів розтин, нам прочитали ще одну лекцію про те, що дитина не зможе дихати самостійно і, можливо, нам доведеться дозволити лікарям «дозволити йому відправитися в рай». Бруклін відвезли. Минуло кілька страшних хвилин, і я почув це! Мій хлопчик кричав! Він дихав сам, він плакав — за все життя я не чув звуку прекрасніше!

А ось і він, Чарлі Едвард Шнарр (Charlie Edward Schnarr). Він здоровий. Він виглядає абсолютно нормальним, гарним малюком і проживає свої перші дні, як і належить малюкам. Лікарям довелося ненадовго застосувати штучну вентиляцію легенів, але він тримався молодцем.

Як таке можливо, після всього жаху, який ми пережили? Цитую лікаря: «З медичної точки зору ми не можемо знайти пояснення тому, що сталося». Якимось чином мозок зміг «прорвати блокаду» і вирівняти баланс рідини. За той час, що ми з дружиною провели в лікарні, я чув слова «божественне втручання» і «чудо» більше разів, ніж міг би порахувати. Найдосвідченіші медсестри і лікарі зі світовим ім`ям з працею не вірили своїм очам і раділи разом з нами.

Я знаю, що всі рідні, друзі, колеги молилися за нас і просили інших підтримати нас у своїх молитвах. Я думаю, спрацював ефект доміно, і тисячі людей просили Бога допомогти нашій родині. Дякуємо! Дякую вам всім! Дякуємо! Дякуємо! Спасибі за все молитви, слова підтримки, за листівки, повідомлення, електронні листи. Я вірю, що молитви можуть допомагати! Бог все ще творить чудеса».

Поділіться цією історією, щоб нагадати друзям, як важливо вірити в чудеса.

Лікарі робили кесарів розтин, чекаючи гіршого. Коли малюк народився, вони очам не повірили.