Ворога знuщeнo! ЗСУ показали, як ПТРК “Джавелін” пiдiрвaв бронетехніку окупантів: опубліковано відео

Українські військові відпрацювали удари по бронетехніці з ПТРК Javelin в парі зі “Стугна-П”. Відео було опубліковано на тлі появи інформації про можливе настання російської армії з Криму на Херсон.

Підрозділи української армії відпрацювали контрудар в разі настання російської армії з використанням ПТРК Javelin в парі зі “Стугна-П”. Відео публікує телеграм-канал “Український Діалог“.

На опублікованих кадрах один з підрозділів української армії в польових умовах розвернуло протитанкові ракетні комплекси і завдало удару по цілях умовного противника. На відео добре видно, як випущений снаряд “Джавелін” потрапляє в тактичну мету, підриваючи бронетранспортер.

Крім того, в парі з американським ПТРК “Джавелін” був використаний комплекс українського виробництва “Стугна-П”, який розроблений одним з провідних підприємств-розробників авіаційного та протитанкового озброєння України ДержККБ “Луч”. Раніше глава Генерального штабу України заявив, що кожен підрозділ української армії, що прибуває в зону ООС, буде забезпечуватися протитанковим системами Javelin, які були закуплені у Сполучених Штатів після узгодження з Державним департаментом США.

Ворога знuщeнo! ЗСУ показали, як ПТРК “Джавелін” пiдiрвaв бронетехніку окупантів: опубліковано відео