Пам’ятаєте що ці двоє полiцейських зробиuли з цим хлoпчиком у Переяславі? Дивіться де вони зараз

Пам’ятаєте, як двоє поліцейських вбили дитину у Переяславі? Так от, одного з них — сержанта Петровця нещодавно випустили із СІЗО на волю. Під заставу у 273 тис.грн. Випустили також і їхнього спільника — працівника котельні Кривошею. У день вбивства він бухав з поліцейськими і стріляв з рушниці по банках.

Під арештом на сьогодні лишився лише лейтенант Приходько (крайній на фото праворуч). Саме від його пострілу загинув 5-річний Кирило Тлявов.

Але, нещодавно на суд по цій справі приходили депутати міської ради Переяслава. І просили відпустити лейтенанта Приходька на поруки. Поки що суд їм відмовив. Але охочих вписатися за Приходька, чомусь стає все більше. І не факт, що наступного разу суд не піде їм на зустріч.

Рік тому у Зеленського казали, що ця справа перебуває на його особистому контролі. А всі винні понесуть і політичну і кримінальну відповідальність.

Ну ось такий він контроль від Зеленського. Вбивці виходять із СІЗО. Керівництво МВС прекрасно почувається і щодня пробиває дно. А завершення суду і далі не видно. Чекаємо черговий відос президента зі стурбованим виразом обличчя.

Дмитро Гнап

Пам’ятаєте що ці двоє полiцейських зробиuли з цим хлoпчиком у Переяславі? Дивіться де вони зараз