Нaйгiршi пoбoювaння таки підтвердились: Cьoгoднi від ранку в Петербурзі біля лікарень почали розставляти морозильні рефрижератори

Нещодавно Російські ЗМІ поширювали фотографії Нью-Йорка, де біля лікарень стояли холодильні рефрижератори. Інтернет ресурси поширювали інформацію щодо бездарної медицини в Штатах, яка не лікує людей без медичної страховки.

Російські священники поширювали інформацію, що коронавірус – це кара Божа, яка накрила Західні країни через те що вони відвернулись від Бога та від церкви.

Тепер же Європейські країни оговтуються від кризи, та розпочинають жити по новому, а в Росії щодня кількість хворих невпинно зростає.

У Петербурзі встановили вісім контейнерів-рефрижераторів для тимчасового зберігання тіл померлих.  Про це заявили в міському комітеті з охорони здоров’я.  Там додали, що більшість контейнерів зараз не використовується, оскільки в петербурзьких моргах достатньо місць.

 Прес-служба віце-губернатора Петербурга Олега Ергашева повідомила, що контейнери-рефрижератори встановлені на території семи стаціонарів і одного крематорію.  «Скажімо так: це якась підстраховка, і на даний момент вона не потрібна.  <…> Вони не використовуються в даний момент, стоять зачинені», – заявив співрозмовник агентства.

 «Це не пов’язано з COVID як таким, але потрібно, щоб ситуацію контролювати.  Ми повинні розглядати різні сценарії, і це якийсь резерв на випадок ускладнення.  Зараз ситуація в цьому плані нічим екстраординарним не відрізняється », – додав представник прес-служби.

Нaйгiршi пoбoювaння таки підтвердились: Cьoгoднi від ранку в Петербурзі біля лікарень почали розставляти морозильні рефрижератори