Знайомтесь – це Дроздова Ольга Юріївна, і саме вона була відповідальна за закупівлю барабанів, конструкторів, овочерізок та космічних сковорідок…

Знайомтесь – це Дроздова Ольга Юріївна, і саме вона була відповідальна за закупівлю барабанів, конструкторів, овочерізок та космічних сковорідок, стільців за дві ціни, туалетного паперу та швабр на 4 мільйони гривень в укриття навчальних закладів Дніпровського району. Так це саме ті закупівлі, які сколихнули всю країну – – пише автор Телеграм-каналу “Шо по Грошам”.

Раніше Ольга працювала керівником в КП “Притулок для тварин”, проте її звільнили зі скандалом. Ось пряма мова тоді першого заступника голови КМДА Олександру Мазурчака щодо Дроздової :«Ці керівники не справлялися зі своїми обов’язками. У деяких випадках навіть шахраювали.

Наприклад, у ЗМІ широко обговорювався випадок, коли працівники КП “Притулок для тварин” відловлювали тих самих тварин. За документами кілька разів їх стерилізували, тим самим завдаючи збитків столичній скарбниці”,

Окрім того, щодо Ольги була порушена кримінальна справа за незаконне нарахування для себе завищеної заробітної плати за ст. 191 КК “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”

Також в Подільському суді була ще одна кримінальна справа за статтею 191 КК, а саме стосовно колишнього директора київського притулку для тварин Ольги Дроздової, котра придбала автомобілі для перевезення тварин за завищеною вдвічі вартістю.

Як бачимо, для свого “таланту” Ольга знайшла нове місце в управлінні освіти Дніпровського району, де відповідає за закупівлі. Ольга є фанатом дорогого відпочинку в Катарі, презентацій розкішних прикрас Bulgari, ну і само собою люксових речей від Cartier, Dolce&Gabbana та Gucci, у яких вона прекрасно виглядає поруч із вчителями з копійчаною зарплатнею.

Ну і найголовніше, що посаду Ольга займає і надалі, та справи в неї йдуть добре.

Джерело

Знайомтесь – це Дроздова Ольга Юріївна, і саме вона була відповідальна за закупівлю барабанів, конструкторів, овочерізок та космічних сковорідок…