Тримають людей за дyрнiв: найближчі соратники Президента Зеленського cьoгoднi заявили, що мережа “Епіцентр”…

Нещодавно в своєму зверненні мер Черкас зазначив, що гіпермаркет “Епіцентр” порушує правила карантину. Заступник міністра МВС Арсена Авакова Антон Геращенко, а також заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко в прямому ефірі оскандалились заявами про роботу магазину.

Антон Геращенко, дискутуючи з мером Черкас Анатолієм Бондаренком заявив, що мер перебільшує свої заяви про роботу гіпермаркету “Епіцентр” в умовах карантину повідомляє РБК

“Про” Епіцентрі “. Наскільки мені відомо, там було прийнято рішення, що вони можуть торгувати тільки дезінфікуючими засобами. Якщо в Черкасах” Епіцентр “порушує ці правила, або в інших, я буду звертатися … і буде прийнято рішення про закриття. якщо в Черкасах в “Епіцентрі” працюють інші відділи, крім продають дезінфікуючі засоби, будемо реагувати жорстко “, – сказав він в ефірі телеканалу” НАШ “.

Також в інтерв’ю Liga.net заступник голови ОП Кирило Тимошенко заявив, що компанії самі вирішують, працювати їм чи не працювати під час карантину. Таким чином він відповів на питання, чому “Епіцентр” торгує, поки магазини малого бізнесу – під забороною.

Геращенко про Епіцентр

Вони людей взагалі за ідіотів мають!!Антон Геращенко думає, що «Епіцентр» торгує тільки дезинфекційними засобами!

Gepostet von Наше Прикарпаття am Freitag, 1. Mai 2020

Тримають людей за дyрнiв: найближчі соратники Президента Зеленського cьoгoднi заявили, що мережа “Епіцентр”…