“Халяви більше не буде!”: На банковій почалась nанiкa після нічної зави Саакашвілі у прямому ефірі, він заявив, що починає

Чиновники, які мріють про розкішне життя в умовах так званої “стабільності” – найбільша біда для України. Такі чиновники хоч і не працюють на Москву, але шкодять нашій країні не менше, ніж агенти РФ.

Про це призначений керівник Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі заявив 8 травня, в ефірі програми “Свобода слова з Савіком Шустером”.

 За словами Саакашвілі, українська економіка вичерпала свій історичний запас міцності, і вона просто не витримає навантаження у вигляді чиновників-корупціонерів, більше всього на світі бажаючих, “щоб все залишалося так, як є”, щоб була так звана “стабільність”, щоб країна не реформувалася, не змінювалася, не модернізувалася.

Саакашвілі сказав, що єдиний вихід для України – “осушити” це “корупційне болото”, витягнути країну з “виру”, перебування в якому може мати тільки один результат – загибель.

Саакашвили у Шустера в програме "Свобода Слова".

Михаил Саакашвили у Савика Шустера — "Свобода Слова".

Gepostet von Україна + Грузія am Freitag, 8. Mai 2020

“Халява закінчилася!” – заявив керівник Виконавчого комітету реформ і сказав, що вже неприпустимо навіть думати, що можна, як і десятки років тому покладатися на потенціал України як країни, яка торгує сировиною та металом, країни, де купка людей жирує, по-хижацьки грабуючи природні багатства.

Зараз вибір невеликий, як сказав Саакашвілі: або – реформи і оновлення з викоріненням корупції, або “Україна, як країна, перестане існувати”. Політик зазначив, що за умови збереження “болота” варіант розвитку подій може бути тільки один: “України як такої не буде”.

“Або ми це болото абсурду сушимо, або України як такої не буде”, – підкреслив Саакашвілі.

“Халяви більше не буде!”: На банковій почалась nанiкa після нічної зави Саакашвілі у прямому ефірі, він заявив, що починає