Ківа Скобаєві: Україною керує Америка і Британія, 3еленський їхня маріонетка він нічого не вирішує

У соціальних мережах українські користувачі обурені відео виступу депутата Іллі Ківи в прямому ефірі російського ток-шоу “60 хвилин” Ольги Скабеевой.

Під час включення в студію діючий депутат ВР озвучив наративи і меседжі російської пропаганда, заявляючи про зовнішньому управлінні Держдепу над Україною за допомогою посольств США і Великобританії.

Відео публікується в Twitter.

У соцмережах звучать заклики заборонити “ОПЗЖ” за зраду національних інтересів і роботу на країну-агресора.

“На сьогоднішній день це всього лише маріонетки, які виконують спущені їм директиви. Влада в нашій країні – це Держдеп Америки, представники влади – американське посольство, також ділять цю владу з англійським посольством. Все інше – це похідні колонізації і знищення нашої країни”,  – заявив депутат проросійської “ОПЗЖ”.

Після появи відео в соціальних мережах офіцер української армії Анатолій Штефан заявив про необхідність законодавчої заборони в Україні “ОПЗЖ”.

“Чинний депутат ВР працює на інформмашіну Кремля, повністю озвучуючи їх меседжі і наративи, хоча нічого дивного, дивлячись на фракцію” ОПЗЖ “. Повністю підтримую заборону їх діяльності”, – заявив він.

Ківа Скобаєві: Україною керує Америка і Британія, 3еленський їхня маріонетка він нічого не вирішує