“Може він влаштується швачкою?” Лікарка рознесла Радуцького – На відділення три маски і все!

В центральній районній лікарні Києво-Святошинського району не вистачає працівників, а костюм лікаря, який контактує з хворими, має слабкий рівень захисту.

Про це повідомила в фейсбуці медсестра лікарні Ніна Козловська, звертаючись до влади.

“Ми нічим не забезпечені. Нас залишили один на один. З нас зробили смертників-камікадзе”, – відзначає вона.

Козловська також вказує на конкретні проблеми лікарні.

“У відділення звозять людей з підозрою на коронавірус, а подивіться на костюм лікаря! Про підвищення зарплат не йдеться, немає захисту, нестача людей, перепрацювання не оплачуються. Я сама сьогодні працюю за трьох: старшу, постову і маніпуляційну… Звертаюся до жителів Київської області: допоможіть, будь ласка, інфекційному відділенню ЦРЛ Києво-Святошинської райради з протичумними костюмами “, – пише медсестра.

Також в Мережі з’явилося відеозвернення лікаря однієї зі столичних лікарень, яка говорить про те, що у них на відділенні залишилося всього три маски.

“Сказали шити самим. Яка реформа може бути, якщо навіть масок немає? Хочу великий привіт передати Радуцькому за маски. Може він влаштується швачкою та пошиє нам усім?”, – емоційно висловилася лікарка.

Раніше, громадський активіст і політолог Михайло Чаплига, нібито, викрив коронавірусні махінації радника президента, голови Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я – Михайла Радуцького.

Власник приватної клініки «Борис» зіграв на паніці навколо поширення коронавірусу в Україні, і заробив мільйони. За даними експерта, на Харківському заводі медпрепаратів, людина, схожа на радника президента викупила весь запас марлевих масок – 20 мільйонів штук.

Ще одна аналогічна закупівля була проведена в іншого виробника, в результаті, на руках у фельдшера Радуцького виявилося 28 мільйонів захисних засобів.

На покупку масок депутат витратив 36 мільйонів гривень, а потім продав їх … в Китай. Але вже набагато дорожче – за 224 мільйони гривень. Разом, чистий прибуток лікаря-політика склав більше 186 мільйонів.

Джерело

“Може він влаштується швачкою?” Лікарка рознесла Радуцького – На відділення три маски і все!