Красуня “ветеранша” з параду в Мінську підкорила чоловічі серця: стала відома особистість “воювавшої”

Нею виявилася одна з випускниць Білоруського державного університету, нині старший офіцер одного з департаментів Міністерства оборони Республіки Білорусь. І хоча зовні дівчина виглядає красиво, у багатьох викликає подив, за які такі заслуги на грудях у панянки ювілейні медалі на честь Перемоги у війні.

Сьогодні в столиці Білорусі Мінську, незважаючи на всесвітню пандемію коронавируса, все ж  відбувся  парад Перемоги над нацистською Німеччиною: люди прийшли, щоб подивитися на цей захід. Про це повідомляє  Діалог.UA.

Однак, багато білоруси запам’ятають не стільки сам парад, скільки ветеранів війни, серед яких були й виряджені. У їх числі опинилася ось ця дівчина: її фотографія з’явилася в соціальній мережі ” ВКонтакте “.

Як можна помітити, у дівчини на грудях повно медалей, які не цілком можуть відповідати її віку і посади. Серед них дуже багато ювілейних нагород, присвячених річниці Перемоги над гітлерівською Німеччиною. 

Білоруські журналісти з видання ” Onliner ” швидко з’ясували особу цієї жінки: нею виявилася одна з випускниць Білоруського державного університету, нині старший офіцер одного з департаментів Міністерства оборони Республіки Білорусь Катерина Алексєєва. Вона працює фахівцем в галузі міжнародного співробітництва при оборонному відомстві Білорусі, досконало володіє кількома іноземними мовами, вивчає арабську. 

І хоча зовні дівчина виглядає красиво, у багатьох викликає подив, за які такі заслуги на грудях у панянки ювілейні медалі на честь Перемоги у війні, до якої вона не має ніякого відношення.

Красуня “ветеранша” з параду в Мінську підкорила чоловічі серця: стала відома особистість “воювавшої”