Треба рятувати країну: В ОП зробили заяву про другий президентський термін Зеленського

В Офісі президента припустили, що глава держави Володимир Зеленський цілком може піти на другий президентський термін. Поки сам президент про це не говорив, але всі розуміють, що п’яти років мало для реальних змін.

Заступник глави Офісу президента Сергій Трофимов, який курирує регіональну політику, пояснив, що глава держави Володимир Зеленський цілком може піти на другий президентський термін. Про це чиновник ОП розповів у своєму інтерв’ю Діалог.UA з посиланням на видання “Гордон”. Поки сам президент про це не говорив, але всі розуміють, що п’яти років мало для реальних змін.

Трофимов запевнив, це його особиста думка і він не обговорював це питання з президентом, але вважає, що Зеленський не обмежиться п’ятьма роками президента і може якось продовжити свою каденцію. При цьому він підкреслив, що дане питання президент вирішуватиме для себе сам і сам зробить вибір. Нагадаємо, ще до вступу на посаду Зеленський офіційно заявив, що йде на один термін і піде після п’яти років, так як у нього двоє дітей.

До цього Дмитро Гордон висловив упевненість, що в 2024 році Зеленський виконає свою передвиборчу обіцянку і не піде на новий президентський термін. На той час, за словами телеведучого, він стане героєм країни. Раніше олігарх Ігор Коломойський пояснив, що Володимир Зеленський може залишитися на другий президентський термін в тому випадку, якщо його сильно попросять. Він висловив надію на те, що так і станеться. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський хотів би домогтися на посаді президента слави, якої раніше не було у президентів. І він піде тоді з поста, коли доб’ється успіху.

За матеріалами сайту Діалог 

Треба рятувати країну: В ОП зробили заяву про другий президентський термін Зеленського