Гордон-Геращенко:“Ви дeмaгoги і пустобрехи!” “Вaш лiдep тopгувaв цими cp@ними цукepкaми в Кpиму, нa Дoнбaci тa пo вciй Рociї…”

Мiж жуpнaлicтoм Дмитpoм Гopдoнoм i cпiвгoлoвoю фpaкцiї “Євpoпeйcькoї Сoлiдapнocтi” Іpинoю Гepaщeнкo у  пpямoму eфipi тoк-шoу “Свoбoдa cлoвa” нa тeлeкaнaлi “Укpaїнa”, виниклa cлoвecнa cупepeчкa. 

Тaк, cкaндaльний жуpнaлicт звинувaтив п’ятoгo Пpeзидeнтa Укpaїни Пeтpa Пopoшeнкa, дocлiвнo: “Вaш лидep тopгoвaл этими cp@ными кoнфeткaми в Кpыму, нa Дoнбacce и пo вceй Рoccии”

“Ваш лидер торговал этими сраными конфетками в Крыму, на Донбассе и по всей России"

“Ваш лидер торговал этими сраными конфетками в Крыму, на Донбассе и по всей России"Спор Дмитрия Гордона и Ирины Геращенко

Gepostet von Шустер LIVE am Freitag, 22. Mai 2020

Посварилися Геращенко і Гордон через гучного інтерв’ю, яке журналісту дав колишній “міністр оборони” “ДНР” росіянин Ігор Гіркін. На критику Гордон відповів різко.

“Повертаючись до Ірини Геращенко, яка не дівчина!” – сказав він.

Депутата обурило таке звернення.

“Прошу вибачення! З Гіркіним він говорив без хамства … Я просто Ірина Геращенко, лідер політичної фракції. Всі інші звернення залиште собі і Гіркіну”, – заявила вона.

Гордон “виправився”, проте обрушився з різкою критикою на попередню владу країни в особі Геращенко.

“Я звертаюся до Ірини Геращенко, лідера політичної фракції. Я хочу сказати, що за 5 років, поки ви керували країною, ви не назвали війну війною. Ваш лідер, у кого в Липецьку була шоколадна фабрика, торгував цими сраними цукерками в Криму, і на Донбасі, і по всій Росії. і нікого це не хвилювало! У вас були подвійні стандарти. Ви демагоги, пустобрехи і марнослови! і ви зараз ще намагаєтеся щось викрутити! (…) Я думаю, може мені і дадуть ( звання – ред.) Героя України за те, що я зробив для України. я зробив і роблю! А що ви (зробили – ред.), крім слів? ви країну розколювали 5 років! “Армія! Мова! Віра! “Розколюєте за національними, мовними (ознаками – ред.) Замість того, щоб збирати людей для відсічі ворогу. Страшна справа … І треба вам вже всім замовкнути!” – заявив журналіст.

У відповідь Геращенко нагадала, що при Порошенку бойовиків Гіркіна вигнали з десятків населених пунктів України, включаючи Слов’янськ, Маріуполя, Краматорська.

“Насправді, зараз відбувається образа не мене, а людей, які стали жертвами Гіркіна і його ляльковода Путіна. Мова про тисячі сімей, чиїхось родичів”, – сказала вона.

Гордон-Геращенко:“Ви дeмaгoги і пустобрехи!” “Вaш лiдep тopгувaв цими cp@ними цукepкaми в Кpиму, нa Дoнбaci тa пo вciй Рociї…”