Стали звірами: моторошні деталі зґвалтування жінки у поліцейському відділку (фото)

Заступник Арсена Авакова Антон Геращенко розказав нові моторошні деталі зґвалтування жінки у м. Кагарлик Київської області.

Про це він розповів у ефірі телеканалу “1+1”.

Він зазначив, що наразі підозрювані поліцейські уже сидять у СІЗО. Їм загрожує до 12 років тюрми.

Також Геращенко заявив, що правоохоронців ніхто не вигороджуватиме, а добиватиметься їхнього покарання.

Геращенко зазначив, що обидва поліцейських були затримані службою внутрішньої безпеки поліції.

“Їх чекає довгий тюремне ув’язнення. Стаття – перевищення службового становища та тортури, що передбачає до 12 років перебування за гратами. Ймовірно, у деяких людей щось перемикається в голові, а тому вони витворяють такі жахливі злочини. За це треба буде відповідати багаторічним сидінням в колонії, СІЗО”, – додав заступник глави МВС.

Також Геращенко сказав, що подію в Кагарлику не потрібно порівнювати з Врадіївкою, де поліцейські теж побили та зґвалтували жінку.

“Там це намагалися приховати, а сьогодні ніхто такі речі не приховує, є повна нетерпимість до подібних вчинків. Тому дії поліції були чіткі. На жаль, в сім’ї не без виродків. У поліції працює близько 130 тисяч осіб, і не всі з них відповідають високим моральним вимогам, які закон висуває поліції”, – сказав він.

У Facebook Геращенко опублікував фото затриманих Кузіва та Сулими, які знаходяться в слідчому ізоляторі.

“Ось так буде з кожним, хто, одягнувши погони і отримавши владу, порушить закон, і вчинить злочин. На фото – колишні співробітники поліції, обґрунтовано підозрювані в згвалтуванні, тортури і побиття – Микола Кузів та Сергій Сулима в слідчому ізоляторі. Попереду їх чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін”, – підкреслив він.

Вот так будет с каждым, кто, надев погоны и получив власть, нарушит Закон и совершит преступление. На фото — бывшие…

Gepostet von Антон Геращенко am Montag, 25. Mai 2020

Стали звірами: моторошні деталі зґвалтування жінки у поліцейському відділку (фото)